Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, onu hatayla göndermişler.
Microsoft, 14 Ekim 2025 itibarıyla teknik destek, güvenlik güncellemesi ve yeni özellik sunmayı durdurdu.
Ömer_Yeter
Yetkin
Microsoft, 14 Ekim 2025 itibarıyla teknik destek, güvenlik güncellemesi ve yeni özellik sunmayı durdurdu.
Ama bu LTSC hocam? 2032'ye kadar destek var.
Ömer_Yeter
Yetkin
Hep derim Microsoft'un sağının solunun belli olmayışını
Aslinda çok da buyuk sorun degil. Zaten cok kritik bir durum olmadikca destek falan verecekleri de yok aslinda. Su SSD problemini bile aylarca cozemediler.Hep derim Microsoft'un sağının solunun belli olmayışını![]()
Yahya Nuroğlu
Uzman
Ben koca Microsoft'un böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Muhtemelen kullanıcılar Windows 11'e geçsin diye bilerek yapıldı. Ben Windows 10'umdan gayet memnunum. 2032'de geçerim Windows 11'e. Tabi hala yaşıyor olursamEvet, onu hatayla göndermişler.
Win 11 'de sanirim sorun yasamayan bir tek ben varim.Ben koca Microsoft'un böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Muhtemelen kullanıcılar Windows 11'e geçsin diye bilerek yapıldı. Ben Windows 10'umdan gayet memnunum. 2032'de geçerim Windows 11'e. Tabi hala yaşıyor olursam
Eki Görüntüle 192936
Hesenoff044
Uzman
Merhaba. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü neden desteği kesildi? Microsoft'un web sitesinde Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü 2032 yılına kadar desteği var. Microsoft neden böyle yapsın ki?
Yahya Nuroğlu
Uzman
Benim çevremde de sorun yaşayan sadece ben varım. Ya kurarken bir yerde hata yapıyorum ya da bilgisayarda bir sorun var. Ama Windows 11'de yaptığım her şeyi 10'da da yapıyorum onda neden bir sorun olmuyor? Kafayı yiyeceğim.Win 11 'de sanirim sorun yasamayan bir tek ben varim.i5 2500 makinede bile yag gibi calisiyordu.
![]()