Sağ olun, sürücüler güncellendikten sonra yeniden başlatıp kullanacağım ve evet, Microsoft hesabını bağladım ve bir sorun olmadı. Hatta Microsoft Store'u kurarak arkaya birkaç gerekli Microsoft uygulamasını da yükledim, cillop gibi oldu.

Ben yakın zamanda kurulumu yapacağım da USB belleğe yazdırılmış hazır beni bekliyor kurulum için. Microsoft hesabı bağlamak şart mı bu arada? Microsoft hesabımı bağlamak istemiyorum da.

Ben yakın zamanda kurulumu yapacağım da USB belleğe yazdırılmış hazır beni bekliyor kurulum için. Microsoft hesabı bağlamak şart mı bu arada?
Hayır, zorunlu değil hocam. İnternetim yok diyerek direkt çevrimdışı kurulum yaptım ben, veya ne olur ne olmaz Rufus'tan da ayarlama yapabilirsiniz.

Hayır, zorunlu değil hocam. İnternetim yok diyerek direkt çevrimdışı kurulum yaptım ben, veya ne olur ne olmaz Rufus'tan da ayarlama yapabilirsiniz.

Tamam o zaman. Microsoft hesabımı bağlamak istemiyorum yerel hesap kullanacağım diye soru sordum. Bu arada karşılıklı yardım oldu. Yani ben seni erkinleştirmede yardım ettim sende Microsoft hesabı hakkında size sordum. Sizde yardım ettiniz. O yüzden karşılıklı yardım oldu. İrelide size başarılar dilerim. Şimdiden hayırlı olsun.

Tamam o zaman. Microsoft hesabımı bağlamak istemiyorum yerel hesap kullanacağım diye soru sordum. Bu arada karşılıklı yardım oldu. Yani ben seni erkinleştirmede yardım ettim sende Microsoft hesabı hakkında size sordum. Sizde yardım ettiniz. O yüzden karşılıklı yardım oldu. İrelide size başarılar dilerim. Şimdiden hayırlı olsun.

Sizin için de hayırlısını dilerim hocam. Bence bu sistemde daha rahat edeceğim, çünkü kurduğum tüm uygulamalar benim iznimle kuruluyor, gereksiz uygulamaların hiçbirini kurmadan yağ gibi bir sistem kurulabilir. IoT LTSC sürümü iyiymiş o konuda.

Sizin için de hayırlısını dilerim hocam. Bence bu sistemde daha rahat edeceğim, çünkü kurduğum tüm uygulamalar benim iznimle kuruluyor, gereksiz uygulamaların hiçbirini kurmadan yağ gibi bir sistem kurulabilir. IoT LTSC sürümü iyiymiş o konuda.

Ben bunu Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurulumu yapmıştım. Yaşadığımı söyleyeceğim.

Ben bunu Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurulumu yapmıştım. Yaşadığımı söyleyeceğim.

Ama Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümünden daha stabil olduğundan Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümu mantıklı diye düşünerek kurulumu yapacağım.

Bende takılmaya basladı ve cok gec kapandı kapata bastım gene yavaşladı.

Son düzenleme:
Bende tam tersi gerçekten ilaç gibi geldi sisteme. Sadece oyun oynayan ve dizi / film izleyen birisi için önerebilirim diyebilirim. %40 küsur RAM kullanımı azaldı şaka gibi :D.

Sürücüler tam kurmadım ondan olabilir mi Intel ME driver vardı MSI ön yükleme aracı onu yüklerken 90'da takıldı diye kapattım.

Sürücüler tam kurmadım ondan olabilir mi Intel ME driver vardı MSI ön yükleme aracı onu yüklerken 90'da takıldı diye kapattım.

Ekran kartı Game driver falan kurmadım onları da.

Ekran kartı Game driver falan kurmadım onları da.

Eğer kasma hissi alıyorsanız muhtemelen sürücüleri kurmadığınızdandır, arada bir Drop giriyorsa bir sıkıntı olmuş olabilir. Önce sürücüleri tam anlamıyla kurmayı deneyin bence hocam.