Sonuçta düzenlenmiş OS değil mi?

Birçok gereksiz hizmet bu sürümde bulunmaz. Ayrıca bu sürüm okullarda ve diğer kurumlarda da kullanılır.

Sonuçta düzenlenmiş OS değil mi?

Hatta @Barış hocamızın paylaştığı LTSC 2021 sürümünün bağlantısını da şöyle bırakmak isterim.

LTSC sürümü Microsoft tarafından çıktı hocam.

Birçok gereksiz hizmet bu sürümde bulunmaz. Ayrıca bu sürüm okullarda ve diğer kurumlarda da kullanılır.

Hatta @Barış hocamızın paylaştığı LTSC 2021 sürümünün bağlantısını da şöyle bırakmak isterim.

Peki nereden indirebilirim? Birçok hizmet kaldırılmış diyorsunuz ya, o kaldırılan hizmetler neler veya nereden görebilirim?

LTSC amacı yeni yükseltmeler almamasıdır, 2016 indirirseniz 2016'da çıkan ne ise onları kullanabileceksiniz, 2025'de ne çıktıysa bu sürümlere gelmiyor. Bu da ekstra hizmet uygulaması yok demek, böylece Windows hafif olarak çalışıyor.

Peki nereden indirebilirim? Birçok hizmet kaldırılmış diyorsunuz ya, o kaldırılan hizmetler neler veya nereden görebilirim?

İnanın bana birçoğunu siz de ben de ne işe yaradığını bilmiyoruz. Birçoğunun tek işlevi arka planda gereksiz sistemi yormaktır. Ha şunu diyeiblirsiniz belki "Önemli hizmetler etkin mi?" evet etkin çünkü onlar gerekli hizmetlerdir. Kısaca LTSC 2021'i Custom ISO'lar gibi ama resmi ve güvenli.

Ben HDD ile 2019 LTSC kullanıyorum ve çok memnunum. Defender'i kalıcı olarak sildiğin zaman tadından yenmiyor.

Defender'ı ben şahsen kullanıyorum. Özellikle Kaspersky oalyları sonrasında.

İnanın bana birçoğunu siz de ben de ne işe yaradığını bilmiyoruz. Birçoğunun tek işlevi arka planda gereksiz sistemi yormaktır. Ha şunu diyeiblirsiniz belki "Önemli hizmetler etkin mi?" evet etkin çünkü onlar gerekli hizmetlerdir. Kısaca LTSC 2021'i Custom ISO'lar gibi ama resmi ve güvenli.

Defender'ı ben şahsen kullanıyorum. Özellikle Kaspersky oalyları sonrasında.

Defender olmazsa olmaz zaten de nereden indireiblirim?