Son düzenleme:
Hocam ReviOS nasıl patchlediniz? Ben denediğimde 22H2 kurulmasını istiyordu. LTSC kurduğumda hiç memnun kalmamıştım Microsoft Store, Xbox uygulamaları yoktu sanki. Tekrar 22H2 kurup debloat yapmıştım.

https://www.revi.cc/download

Hocam LTSC'yi zaten boş olduğu için seviyorum bende. Windows 10 LTSC 2021 kurdum, sonra AME Wizard'ı indirdim, sonra ReviOS Playbook'unu indirip AME Wizard'a attım, sonra kurulumu takip ettim bu kadar yani.

Hocam LTSC'yi zaten boş olduğu için seviyorum bende. Windows 10 LTSC 2021 kurdum, sonra AME Wizard'ı indirdim, sonra ReviOS Playbook'unu indirip AME Wizard'a attım, sonra kurulumu takip ettim bu kadar yani.

Resmi sitede uyumsuz olduğunu söylüyordu aslında, ben denediğimde uyumsuz demişti. Kurdum artık şu an 22H2 sürümünü debloatlı kullanıyorum.

Ne? Nasıl uyumsuz? Demek ki desteğini kesmişler ben kurmuştum. Kusura bakmayın bilmiyordum.

Eve gidince SS atayım, hata veriyordu hatta resmi sitesinde de hangi sürümleri desteklediği yazıyor. Aynısı AtlasOS'da da geçerli ikisini de LTSC 2019'a kuramamıştım. Windows Store de kullanamadım tam sinir krizi bir deneyimdi

Eve gidince SS atayım, hata veriyordu hatta resmi sitesinde de hangi sürümleri desteklediği yazıyor. Aynısı AtlasOS'da da geçerli ikisini de LTSC 2019'a kuramamıştım. Windows Store de kullanamadım tam sinir krizi bir deneyimdi.

2019 sürümü sıkıntılı biraz Store desteği 2021 için var bir tek.

@duranforreal Hatayı bulamadım ama sitesinde bu sürümleri desteklediğini belirtmiş. AtlasOS'da aynı.

1768129498770.webp