Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Üsteki video daha güncel onu referans alarak hareket ediniz.
Windows 10 ISO'sunu Rufus ile yazdırıp biligisayarı USB'den başlatıp kurmanız gerekiyor.
Hocam ben kendi programıyla yazdım?
Üsteki video daha güncel onu referans alarak hareket ediniz.
Hocam ben Rufus olmadan yazdırdırıyorum sorun olur mu?
Hocam ben rufur olmadna yazdırıyorum sorun olur mu?
ProfesorGoktug
Becerikli
Media Creation Tool'u yazmanıza gerek yok.Hocam ben Rufus olmadan yazdırdırıyorum sorun olur mu?
Hocam ben rufur olmadna yazdırıyorum sorun olur mu?
Hocma ben öyle yaptım?
- Makaleler
- 62
Rufus olmadan yazdırmanızda bir sorun olmaz. Microsoft'un kendi aracını da kullanabilirsiniz. USB'ye yazdırdıktan sonra USB'yi bilgisayara takıp bilgisayarı açın. Zaten otomatik olarak USB'den boot edilir. Daha sonra Windows'u kuracaksınız. Kurması basittir. Hiçbir şey bilmeseniz bile yapabilirsiniz. Disk seçme ekranında muhtemelen 1 disk gözükecektir. O diski seçip kurulum yapın. Gözükmezse eğer BIOS'tan VMD controller ayarını kapatın. Alternatif olarak Intel Rapid Storage Technology sürücüsünü kurmayı deneyebilirsiniz.
www.intel.com
Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms)
The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver (18.7.6.1010.3) supports the configuration and enabling of multiple features.
ProfesorGoktug
Becerikli
Sorun değil.
Rufus olmadan yazdırmanızda bir sorun olmaz. Microsoft'un kendi aracını da kullanabilirsiniz. USB'ye yazdırdıktan sonra USB'yi bilgisayara takıp bilgisayarı açın. Zaten otomatik olarak USB'den boot edilir. Daha sonra Windows'u kuracaksınız. Kurması basittir. Hiçbir şey bilmeseniz bile yapabilirsiniz. Disk seçme ekranında muhtemelen 1 disk gözükecektir. O diski seçip kurulum yapın. Gözükmezse eğer BIOS'tan VMD Controller ayarını kapatın. Alternatif olarak Intel Rapid Storage Technology sürücüsünü kurmayı deneyebilirsiniz.
![]()
Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms)
The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver (18.7.6.1010.3) supports the configuration and enabling of multiple features.www.intel.com
Hocam otomatik boot etmezse F2 basıp USB mi seçeceğim değil mi? Eyvallah bir de bilgi için.