Çözüldü Windows 10 "PC'nizin/Aygıtınızın onarılması gerekiyor" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.K
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 582
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S.K

Başarılı
İyi geceler arkadaşlar, bilgisayarımda bulunan başka bir SSD'ye Windows kurma esnasında bilgisayar kapanıp bir daha bu ekrandan başka bir şey açılmaz hale geldi. BIOS pilini taktım çıkardım, PC'deki tüm sürücüleri çıkarıp belki BIOS menüsüne atar diye uğraştım ama olmadı. Bu ekranda klavye çalışmıyor, yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20240801_234100_310.webp
    747,5 KB · Görüntüleme: 216
Çözüm
Bilgisayardaki Windows yüklü sürücüyü karıştırmışım onu çıkarınca bilgisayarı boot seçeneklerinden UEFI USB'sinden başlatıp yeni Windows kurdum. C diskindeki verilerimi verilerimi kaybettim maalesef ama sorun çözüldü.
Beklenmeyen kapanma sonucu Windows, kurulum esnasında hasar görmüş sanırsam. Diğer diske yine kurmayı deneyebilir misiniz? Diğer diskten Windows boot ediliyor mu?

Bilgisayardaki Windows yüklü sürücüyü karıştırmışım onu çıkarınca bilgisayarı boot seçeneklerinden UEFI USB'sinden başlatıp yeni Windows kurdum. C diskindeki verilerimi verilerimi kaybettim maalesef ama sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…