Son düzenleme:
@Hans hala daha sorun var mı? Elimizde aslında şu var. Eski dumplarda ekran kartı ve disk sorunu. Aldığın hataların da bir kısmı donanımsal. RAM'lerde sorun yok. İşlemcide yok. HD Tune göre disklerde sorun yok ancak olma ihtimali var. Anlamak için SSD'leri çıkarıp denemek lazım. Ekran kartı ile alakalı pek test yapmadık. Başka ekran kartın varsa onunla deneyebilirsin. Dump oluştuysa tekrardan at ve yine olay görüntüleyicisi raporları.

@Hans hala daha sorun var mı? Elimizde aslında şu var. Eski dumplarda ekran kartı ve disk sorunu. Aldığın hataların da bir kısmı donanımsal. RAM'lerde sorun yok. İşlemcide yok. HD Tune göre disklerde sorun yok ancak olma ihtimali var. Anlamak için SSD'leri çıkarıp denemek lazım. Ekran kartı ile alakalı pek test yapmadık. Başka ekran kartın varsa onunla deneyebilirsin. Dump oluştuysa tekrardan at ve yine olay görüntüleyicisi raporları.

Akşam eve geçince atayım hocam. Başka ekran kartım yok. Sorun var hâlâ.

@Hans sen Power testi yapınca mavi ekran alıyordun. Yapar mısın?

Geçince yapayım.

Bu arada önceki raporlardada demiştinizde, mavi ekran dediğinizi hiç almadım, ama ekran gidiyor sonra bilgisayar kapanıyor belki bir anlamı vardır belirteyim dedim.

Kaç dakika yapmalıyım?

Son düzenleme:
@Hans oyunlarda oluyor ama. Aklıma sebep gelmiyor. Disklerinin sağlıkları da iyi çıkmıştı herhalde.

@Hans güç kaynağında sorun olabilir mi acaba? Farklı bir ekran kartı ile dene bence bir.

Son düzenleyen: Moderatör: