Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım.

Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım.

Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir;

1760556665121.webp

"Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.
Windows 10 kurulum USB'si takıp BIOS'ta 1. sıraya alın. Sonra kurulum ekranını açınca Shift+F10 basarak komut istemini açın.
Kod:
sfc /scannow
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
komutları sırayla yazın. Sonra kurulumdan çıkın USB'yi de çıkartın.

Windows 10 kurulum USB'si takıp BIOS'ta 1. sıraya alın. Sonra kurulum ekranını açınca Shift+F10 basarak komut istemini açın.
Kod:
sfc /scannow
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Komutları sırayla yazın. Sonra kurulumdan çıkın USB'yi de çıkartın.

Sistemi safe mode da açmayı başardım. Verdiğiniz kodları da girdim ama dosyalarda bozukluk bulunamadı diyor.

Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım.

Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım.

1760556665121.webp

"Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eki Görüntüle 192977

Merak ediyorum acaba Microsoft bunu bilerek mi yapıyor? Sırf insanlar Windows 11'e geçsin diye, eğer böyle bir şey varsa gerçekten rezillikten başka bir şey değil maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör: