Koneko Toujou
Üstün
Bugün güncelleme gelmiş. Güncelle ve bilgisayarı kapat deyip işe gittim. Şimdi açtığımda Windows yükleniyor logosundan ileriye geçmiyor.
Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım.
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Windows 10 kurulum USB'si takıp BIOS'ta 1. sıraya alın. Sonra kurulum ekranını açınca Shift+F10 basarak komut istemini açın.Kod:sfc /scannowKomutları sırayla yazın. Sonra kurulumdan çıkın USB'yi de çıkartın.Kod:DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Resim atınız.Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor.
Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shifte basılı tutarak ordan seçeneklerde enson güncelleştirmeyi kaldır olması lazım.Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor.
Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım.
Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım.
Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir;
Eki Görüntüle 192977
"Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.