DeadlyMania7 61 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.080 Çözümler 35 Beğeniler 6.398 Yer Cehennemin dibi 15 Ekim 2025 #1 Bugün güncelleme gelmiş. Güncelle ve bilgisayarı kapat deyip işe gittim. Şimdi açtığımda Windows yükleniyor logosundan ileriye geçmiyor.
Bugün güncelleme gelmiş. Güncelle ve bilgisayarı kapat deyip işe gittim. Şimdi açtığımda Windows yükleniyor logosundan ileriye geçmiyor.
Çözüm DeadlyMania7 15 Ekim 2025 22809 dedi: Resim atınız. Genişletmek için tıkla... duranforreal dedi: Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.
22809 dedi: Resim atınız. Genişletmek için tıkla... duranforreal dedi: Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.619 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 15 Ekim 2025 #2 Güncellemeyi kaldırıp tekrar denermisiniz? Artı 0 Eksi
KS KS DeadlyMania7 61 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.080 Çözümler 35 Beğeniler 6.398 Yer Cehennemin dibi 15 Ekim 2025 #3 duranforreal dedi: Güncellemeyi kaldırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor. Artı 0 Eksi
duranforreal dedi: Güncellemeyi kaldırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor.
2 22809 Deneyimli Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 526 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 429 15 Ekim 2025 #4 Windows 10 kurulum USB'si takıp BIOS'ta 1. sıraya alın. Sonra kurulum ekranını açınca Shift+F10 basarak komut istemini açın. Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutları sırayla yazın. Sonra kurulumdan çıkın USB'yi de çıkartın. Artı 0 Eksi
Windows 10 kurulum USB'si takıp BIOS'ta 1. sıraya alın. Sonra kurulum ekranını açınca Shift+F10 basarak komut istemini açın. Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutları sırayla yazın. Sonra kurulumdan çıkın USB'yi de çıkartın.
nisaa Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1.340 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 1.115 15 Ekim 2025 #5 F8 ile Güvenli moda girmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS DeadlyMania7 61 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.080 Çözümler 35 Beğeniler 6.398 Yer Cehennemin dibi 15 Ekim 2025 #6 22809 dedi: Windows 10 kurulum USB'si takıp BIOS'ta 1. sıraya alın. Sonra kurulum ekranını açınca Shift+F10 basarak komut istemini açın. Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Komutları sırayla yazın. Sonra kurulumdan çıkın USB'yi de çıkartın. Genişletmek için tıkla... Sistemi safe mode da açmayı başardım. Verdiğiniz kodları da girdim ama dosyalarda bozukluk bulunamadı diyor. Artı 0 Eksi
22809 dedi: Windows 10 kurulum USB'si takıp BIOS'ta 1. sıraya alın. Sonra kurulum ekranını açınca Shift+F10 basarak komut istemini açın. Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Komutları sırayla yazın. Sonra kurulumdan çıkın USB'yi de çıkartın. Genişletmek için tıkla... Sistemi safe mode da açmayı başardım. Verdiğiniz kodları da girdim ama dosyalarda bozukluk bulunamadı diyor.
2 22809 Deneyimli Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 526 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 429 15 Ekim 2025 #7 DeadlyMania7 dedi: Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Resim atınız. Artı 0 Eksi
DeadlyMania7 dedi: Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Resim atınız.
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.619 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 15 Ekim 2025 #8 DeadlyMania7 dedi: Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shifte basılı tutarak ordan seçeneklerde enson güncelleştirmeyi kaldır olması lazım. Artı 0 Eksi
DeadlyMania7 dedi: Ayarlar sekmesi açılmıyor. Bir sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shifte basılı tutarak ordan seçeneklerde enson güncelleştirmeyi kaldır olması lazım.
KS KS DeadlyMania7 61 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.080 Çözümler 35 Beğeniler 6.398 Yer Cehennemin dibi 15 Ekim 2025 #9 22809 dedi: Resim atınız. Genişletmek için tıkla... duranforreal dedi: Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
22809 dedi: Resim atınız. Genişletmek için tıkla... duranforreal dedi: Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.
SadeceZinzap 4 Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 726 Çözümler 10 Beğeniler 742 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 15 Ekim 2025 #10 DeadlyMania7 dedi: Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; Eki Görüntüle 192977 "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın. Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum acaba Microsoft bunu bilerek mi yapıyor? Sırf insanlar Windows 11'e geçsin diye, eğer böyle bir şey varsa gerçekten rezillikten başka bir şey değil maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026 Artı 0 Eksi
DeadlyMania7 dedi: Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; Eki Görüntüle 192977 "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın. Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum acaba Microsoft bunu bilerek mi yapıyor? Sırf insanlar Windows 11'e geçsin diye, eğer böyle bir şey varsa gerçekten rezillikten başka bir şey değil maalesef.