Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.837 Çözümler 35 Beğeniler 6.245 Yer Cehennemin dibi 15 Ekim 2025 #1 Bugün güncelleme gelmiş. Güncelle ve bilgisayarı kapat deyip işe gittim. Şimdi açtığımda Windows yükleniyor logosundan ileriye geçmiyor.
Bugün güncelleme gelmiş. Güncelle ve bilgisayarı kapat deyip işe gittim. Şimdi açtığımda Windows yükleniyor logosundan ileriye geçmiyor.
Çözüm Koneko Toujou 15 Ekim 2025 22809 dedi: Resim atınız. Genişletmek için tıkla... duranforreal dedi: Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.
22809 dedi: Resim atınız. Genişletmek için tıkla... duranforreal dedi: Hocam başlat menüsşnden yeniden başlatın Shift'e basılı tutarak oradan seçeneklerde en son güncelleştirmeyi kaldır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama hemen çözümü atmayayım dedim de belki yaşayan vardır diye hemen paylaşayım. Ayarlarda "Update" kısmı şu şekilde gözüküyor olabilir; "Denetim Masası"nı açıp "program kaldırma" kısmına gelin ve soldan "güncelleştirmeleri kaldır" kısmına gelin. Son güncellemeye sağ tıklayıp kaldırın.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.837 Çözümler 35 Beğeniler 6.245 Yer Cehennemin dibi 15 Ekim 2025 #11 SadeceZinzap dedi: Merak ediyorum acaba Microsoft bunu bilerek mi yapıyor? Sırf insanlar Windows 11'e geçsin diye, eğer böyle bir şey varsa gerçekten rezillikten başka bir şey değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Eskitme mühendisliği. Bu sorunun cevabı tabii ki evet. Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Merak ediyorum acaba Microsoft bunu bilerek mi yapıyor? Sırf insanlar Windows 11'e geçsin diye, eğer böyle bir şey varsa gerçekten rezillikten başka bir şey değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Eskitme mühendisliği. Bu sorunun cevabı tabii ki evet.