Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aygıt yöneticisinden "Driver" klasörünün içerisindeki INF dosyalarıyla yükleme yapın.
Donanım Kimliği'ni atar mısınız? Resim olarak değil, yazı olarak paylaşınız.
techolay.net
Rehber: Donanım kimliği ile sürücüleri bulma
Aygıt yöneticisine giriyoruz. Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz olan aygıtı seçiyorum. Özellikler'e giriyorsunuz. Açılan sekmeden de ayrıntılan kısmına geliyorsunuz. Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup...
Muhammet.exe
Başarılı
Buradan chipset sürücüsünü indirdikten sonra Win+r yapıp setup.exe dosyasını buraya sürükleyin daha sonra setup dosyasının sonuna bir boşluk bırakıp -overall yazıp çalıştırın. Örnek olsun diye video da ekledim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım kimliği'ni atar mısınız? Resim olarak değil, yazı olarak paylaşınız.
Rehber: Donanım kimliği ile sürücüleri bulma
Aygıt yöneticisine giriyoruz. Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz olan aygıtı seçiyorum. Özellikler'e giriyorsunuz. Açılan sekmeden de ayrıntılan kısmına geliyorsunuz. Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup...techolay.net
Buradan chipset sürücüsünü indirdikten sonra Win+r yapıp setup.exe dosyasını buraya sürükleyin daha sonra setup dosyasının sonuna bir boşluk bırakıp -overall yazıp çalıştırın. Örnek olsun diye video da ekledim.
Hepsinin sürücüsü kuruldu şu hariç;
@Lock Up resim olarak değil hocam, dediğim gibi yazı olarak atar mısınız?
PCI\VEN_8086&DEV_A127&SUBSYS_7A121462&REV_31
PCI\VEN_8086&DEV_A127&SUBSYS_7A121462
PCI\VEN_8086&DEV_A127&CC_118000
PCI\VEN_8086&DEV_A127&CC_1180
Alternatif olarak deneyebilirsiniz.
www.intel.com
Ya da:
Intel® Serial IO Driver for Windows® 10
Installs the Intel® Serial IO host controller driver version 1.3 for Intel® NUCs.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-