Detaylar
Kim cevapladı?1 yıl daha kafan rahat sonra 11e veya LTSC'den devam et arka plan 11 bayağı sevmişsin.
Windows 11 mi sevmişim? hocam güldürmeyin.
0xraptoRwave
Üstün
Windows 10'da verilerinizi yedekleyebilirsiniz, bir başka ücretsiz yöntem ise Microsoft Rewards puanlarınızı kullanabilirsiniz.
Ana ekran 11 koymuşsun neyse çok da önemi yok istiyorsan LTSC kur daha iyi hem de senin için rahat olur denemiştim hızlıydı.
Ana ekran 11 koymuşsun neyse çok da önemi yok istiyorsan LTSC kur daha iyi hem de senin için rahat olur denemiştim hızlıydı.
Windows 11'in wallpaperini kullandım doğru çünkü sadece wallpaperini sevdim.
Windows 10'da verilerinizi yedekleyebilirsiniz, bir başka ücretsiz yöntem ise Microsoft Rewards puanlarınızı kullanabilirsiniz.
Hocam bu çok zormuş.
Windows 11'in wallpaperini kullandım doğru çünkü sadece wallpaperini sevdim.
Hocam bu çok zormuş.
Mas var bedava yapıyor 1-3 yıl arası yazıyordu.
- Makaleler
- 5
Microsoft Activation Scripts'te TSForge methoduyla 3 yıl boyunca ücretsiz ESU alabilirsiniz. Bunun dışında diğer bir yöntem LTSC kurmak.
acerate.lobbies2
Başarılı
- Makaleler
- 1
Teorikte ücretsiz gibi dursa da pratikte çokta ücretsiz bir opsiyon değil sizin seçtiğiniz. Seçmiş olduğunuz opsiyonda verilerinizi buluta yedeklemeye izin verdiğinizde ücretsiz güncelleme desteği veriliyor. Fakat Microsoft One Drive ücretsiz depolama alanı kapasitesi 5 GB. Yani o şekilde kullanılabilme durumu çok zayıf. Ücretsiz en iyi alternatif Microsoft Rewards ile sunulan opsiyon.Arkadaşlar Windows 10 güncellemeleri ücretsiz yararlanma seçeneği sunmuş hemen kaptım sonuna kadar Windows 10.
Eki Görüntüle 181778
Yeni konular
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-