Hesenoff044

Uzman
Selam Windows 10 ve Windows 11 kullanıcıları. Ben Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü yükleyeceğim fakat Windows'u etkinleştirmeden nasıl bir sorun çıkaracak?

Yardımçı olursanız sevinirim.

Merhaba Azerbaycan Türk'ü kardeşim ♥

Eğer etkinleştirme yapmazsan bazı özelliklerden yararlanamazsın ve cihazın senden etkinleştirme istemeye başlayacaktır.
Eğer etkinleştirme yapmak istersen;

1. Yasal olarak: Windows Enterprise lisansına sahip olman gerekir.
  2. Korsan olarak: Bazı araçlar LTSC sürümlerini de etkinleştirmekte. Kullananlar var. Sorun yaşamazsın.
İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Merhaba Azerbaycan Türk'ü kardeşim ♥

Eğer etkinleştirme yapmazsan bazı özelliklerden yararlanamazsın ve cihazın senden etkinleştirme istemeye başlayacaktır.
Eğer etkinleştirme yapmak istersen;

1. Yasal olarak: Windows Enterprise lisansına sahip olman gerekir.
  2. Korsan olarak: Bazı araçlar LTSC sürümlerini de etkinleştirmekte. Kullananlar var. Sorun yaşamazsın.
İyi Sosyaller.

Bir de 1 saatte kapanacak diyorlar bu doğru mu? Peki ben bilgisayarı format atarsam driver yüklemeden HWID ile etkinleştirebilirim?

Hangi bazı araçlar HWID

Bir de 1 saatte kapanacak diyorlar bu doğru mu? Peki ben bilgisayarı format atarsam driver yüklemeden HWID ile etkinleştirebilirim?

Hangi bazı araçlar HWID.

Teşekkür ederim de ama bunu sormadım. Ben bilgisayarı format atarsam driver yüklemeden(PowerShell uygulamasında irm https://get.activated.win | iex yazıp enter düğmeye basarak o uygulamayı açarım)hiç driver yüklü değil yani driver yüklü olmadan MAS scripti kullanarak etkinleştirmek mümkün mü?