Thorium'da karar kılmıştım. Yine de öneriniz için sağ olun, var olun.
Thorium'da karar kılmıştım, memnun kalmazsam buna da bakayım, ilgimi çekti bayağı.Min Browser'a bak derim. Reklam engelleyicisi de mevcut.
Thorium'da karar kılmıştım. Yine de öneriniz için sağ olun, var olun.
Thorium'da karar kılmıştım, memnun kalmazsam buna da bakayım, ilgimi çekti bayağı.Min Browser'a bak derim. Reklam engelleyicisi de mevcut.
Thorium kullanıyordum hocam. Yine de öneri için teşekkürler.
Disk kullanımı azaldı, başlangıçta direkt olmuyor fakat kendisini açınca direkt yüzde 100'e ulaşıyor açılma bittikten sonra direkt düşüyor. Bunu da normal görüyorum SSD değil sonuçta.Eki Görüntüle 62755
Techolay, Thorium ana sayfası ve YouTube Music açık, bu RAM kullanımı inanılmaz iyi duruyor. @Qnix ve @5659 sizlere teşekkür ederim, aynı durumu umarım disk kullanımı sırasında da alırım.
Hangi build'i kullanıyorsunuz? Ben sıfır Windows kurulumu ile bile 200 MB aldım. (YouTube Music'i açtığımda 500MB oldu.)Techolay, Thorium ana sayfası ve YouTube Music açık, bu RAM kullanımı inanılmaz iyi duruyor
Thorium 121 build, 2016 LTSB 1607 sürüm.Hangi build'i kullanıyorsunuz? Ben sıfır Windows kurulumu ile bile 200 MB aldım. (YouTube Music'i açtığımda 500MB oldu.)
Eki Görüntüle 64464