CSM kapatınca sistem görüntü vermiyorsa ekran kartrınızın UEFI VBIOS desteği yoktur. Ekran kartınız nedir? GPU-Z'den bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Hoş anlattıklarınıza göre sadece BIOS'ta görüntü gelmiyorsa bu daha çok bir monitör ya da kablo uyum sorunu da olabilir, buradaki gibi:
Konunda da Recep Hocam yardımcı olmak adına senden bilgi istemiş, çözmek istiyorsan Secure Boot aktif etmen gerekiyor. Bildiğim kadarıyla Windows 10 için ayrıca bir TPM zorunluluğu bulunmuyor, sadece bazı kişilerde TPM istendiğini gördüm.
Konunda da Recep Hocam yardımcı olmak adına senden bilgi istemiş, çözmek istiyorsan Secure Boot aktif etmen gerekiyor. Bildiğim kadarıyla Windows 10 için ayrıca bir TPM zorunluluğu bulunmuyor, sadece bazı kişilerde TPM istendiğini gördüm.
Vanguard zorunlu tutuyor. Bunu ilk açtığınız konuda demiştim. Home'a düşürmek çözmez yani. Vanguard kapatırsanız Valorant veya LoL'e giremezsiniz. Merak ettiğim şey neden Secure Boot açmıyorsunuz?