Windows 10'a geçtim ve çok memnunum

Sağ tıka bende uyuz oluyordum ki değiştirilebiliyormuş. Win 10'u kendi bilgisayarımda en son 2021 gibi kullanmıştım karantina dönemleri. Daha sonra 2023'te yeni bilgisayar alınca Win 11 ile devam ettim. O kadar eksiğinin farkına varamadım ama çeşitli buglar hala var.

Var maalesef özellikle ayar sıfırlanma durumu.

Uzun süre Windows 10 kullandım ve eski bilgisayarımda oldukça memnundum. Yeni bir bilgisayara geçtiğimde ise doğrudan Windows 11 kurdum. Alıştıktan sonra, Windows 10 bana oldukça basit gelmeye başladı. Windows 11'de hiçbir sorun yaşamadım ve oldukça istikrarlı buldum.

Windows 10 hastaları Windows 10'un IoT Enterprise LTSC 2021 sürmünü 2032'ye kadar kullanabilir. Yada ben gibi Linux'a geçebilirsiniz :d

Windows 11 hali hazırda rezil bir işletim sistemi, Windows 10 desteğini kesiyorlar.

Bunun yerine Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 kurun gitsin.

Windows 10'un hiçbir eksisi yok gözümde. Windows 11 denen ucubenin yüzüne bile bakmam. LTSC 2021 sürümünden devam... Bunun desteği kesilince de IoT sürümüne geçerim.

Bende geçeceğim. Normal Windows 10 desteği sona erdikden sonra bende Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürüme geçeceğim.
Kurulumdan sonra ayarlardan Türkçe dil ayarlayıp kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…