Sağ tıka bende uyuz oluyordum ki değiştirilebiliyormuş. Win 10'u kendi bilgisayarımda en son 2021 gibi kullanmıştım karantina dönemleri. Daha sonra 2023'te yeni bilgisayar alınca Win 11 ile devam ettim. O kadar eksiğinin farkına varamadım ama çeşitli buglar hala var.Bende 10 kullanıyordum. Hiçbir sıkıntı sorunum yoktu. Virüs bulaştı sonra format attım. Dedim 11 kuruyum. En güncel olanı kurdum. Sorunlar var birtakım. Ayarlar sıfırlanıyor ilk haline dönüyor. LoL oynuyorum açılmıyor sürekli Regedit ayarı var. Ayarı yapıyorum her defasında bozuluyor eski haline dönüyor. Bir de sinir bozucu animasyon geç geliyor sağ tık falan kanser ediyor. Bir de mail uygulaması geç açılıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Sağ tıka bende uyuz oluyordum ki değiştirilebiliyormuş. Windows 10'u kendi bilgisayarımda en son 2021 gibi kullanmıştım karantina dönemleri. Daha sonra 2023'te yeni bilgisayar alınca Windows 11 ile devam ettim. O kadar eksiğinin farkına varamadım ama çeşitli buglar hala var.
Var maalesef özellikle ayar sıfırlanma durumu.
Vallahi hakikaten çok daha stabil bir işletim sistemi ama Windows 11'e sorunlarına rağmen insan alışında Windows 10 göze eski geliyor.
- Makaleler
- 5
Windows 10'un hiçbir eksisi yok gözümde. Windows 11 denen ucubenin yüzüne bile bakmam. LTSC 2021 sürümünden devam... Bunun desteği kesilince de IoT sürümüne geçerim.
Uzun süre Windows 10 kullandım ve eski bilgisayarımda oldukça memnundum. Yeni bir bilgisayara geçtiğimde ise doğrudan Windows 11 kurdum. Alıştıktan sonra, Windows 10 bana oldukça basit gelmeye başladı. Windows 11'de hiçbir sorun yaşamadım ve oldukça istikrarlı buldum.
Gittiği yere kadar artık.
Hesenoff044
Uzman
Windows 11'den 10'a geçiş yaptım. İnanılmaz güzel hissettirdi. Basit, sade, akıcı ve kullanışlı. Gereksiz reklam ve programlar yok.
Windows 11 eksileri:
Windows 10 eksileri:
- Zorunlu Microsoft hesabı.
- İnternet olmadan bile kurulum yapamıyorsun.
- Görev çubuğu çok karmaşık.
- Yeni Outlook uygulaması sinir bozucu.
- Ses panelinde şarkı ve video göstermiyor.
Windows 10 eksileri bu kadar. Kişisel fikrim benim bu arada.
- Güncelleme desteği bitmesine çok az kaldı.
Bunun yerine Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 kurun gitsin.
Windows 10'un hiçbir eksisi yok gözümde. Windows 11 denen ucubenin yüzüne bile bakmam. LTSC 2021 sürümünden devam... Bunun desteği kesilince de IoT sürümüne geçerim.
Bende geçeceğim. Normal Windows 10 desteği sona erdikden sonra bende Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürüme geçeceğim.
Kurulumdan sonra ayarlardan Türkçe dil ayarlayıp kullanacağım.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-