Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Son zamanalarda arka plandaki işlemlerin sayısı çok fazla olmaya başladı. "Windows ana bilgisayar işlemi" adlı şeyden yaklaşık 600-700 tane oluyor görev yöneticisinde. Bunun için bir çözüm okumuştum ama yapsam mı bilemedim. Bahsettiğim çözümü aşağıya bırakıyorum. Bu çözümü yapsam sıkıntı olur mu?

1725797442510.webp

Çözüm
Sorun hala devam ediyor.

Sorunu cözdüm arkadaşlar. Yaklaşık 4 tane Windows Update yaptim. Onlar cozum olmayinca GeForce Experience'a girip ekran karti surucusunu guncelleyeyim dedim ama uygulama acilmadi. GeForce Experience'i sil yukle yapinca da artmadı o işlemin sayisi. Sorun tekrar olursa buraya yazarim. Şu anlik boyle cozdum.
Microsoft hizmetlerini kapatmıyor o ayar, sadece karmaşıklığı azaltmak için o listedeki Microsoft hizmetlerini gizliyor. O&O Shutup10 gibi araçlarla hizmetlerin bazılarını kapatabilirsiniz, veya telemetry kapatmak bir çözüm olabilir.

Sorun hala devam ediyor.

Sorunu cözdüm arkadaşlar. Yaklaşık 4 tane Windows Update yaptim. Onlar cozum olmayinca GeForce Experience'a girip ekran karti surucusunu guncelleyeyim dedim ama uygulama acilmadi. GeForce Experience'i sil yukle yapinca da artmadı o işlemin sayisi. Sorun tekrar olursa buraya yazarim. Şu anlik boyle cozdum.

Son düzenleme:
Çözüm