Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sanırım Windows 10'da resmi olarak aktif değildi en son. İstersen ViveTool ile yapabilirsin.
www.windowslatest.com
How to enable Microsoft Copilot on Windows 10
The ultimate guide to enable Copilot on Windows 10 and use Microsoft Bing Chat AI with ChatGPT features alongside other apps.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Windows 10'a Copilot geldi mi? Ben modlu kullandığım için bilmiyorum. Araştırayım senin için.
Gelmiş hocam, bazıları CMD'yle falan ekliyorlar hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Windows 10'da resmi olarak aktif değildi en son. İstersen ViveTool ile yapabilirsin.
www.windowslatest.com
The ultimate guide to enable Copilot on Windows 10 and use Microsoft Bing Chat AI with ChatGPT features alongside other apps.
- Makaleler
- 10
Güncellemeleri kontrol edin. Son sürümde görev çubuğu ayarlarından Copilot'u açabilirsiniz.
Ben kullanıyorum aktif olması gerekli.
Sanırım Windows 10'da resmi olarak aktif değildi en son. İstersen vivetool ile yapabilirsin.
![]()
The ultimate guide to enable Copilot on Windows 10 and use Microsoft Bing Chat AI with ChatGPT features alongside other apps.www.windowslatest.com
Ben kullanıyorum aktif olması gerekli.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
İlk olarak şunu indir ve masaüstüne klasöre çıkart bakalım.Kod:https://github.com/thebookisclosed/ViVe/releases/download/v0.3.3/ViVeTool-v0.3.3.zip
Çıkarttım hocam.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Sonra bu kodu CMD yönetici olarak çalıştır ve yapıştır. Bilgisayarı yeniden başlat.
Kod:vivetool /enable /id:46686174,47530616,44755019
'Vivetool' is not recognized as an internal or external command,
Operable program or batch file. Bunu diyor hocam.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-