MAS ile aktivasyon yaptım, mail girişi yaptım. Güncellemeleri denetlediğimde bir şey çıkmıyor ama gerekli güncellemeler bulunmuyor şeklinde kırmızı yazı var. ESU bildirimi de çıkmıyor. Ne yapmam gerek?
Hocam mas menüsündeki ESU bypass adımını gözden kaçırmış olabilir misin? Bir de işlemden sonra sistemi yeniden başlatmadıysan ondan da takılmış olabilir.
Hocam mas menüsündeki ESU bypass adımını gözden kaçırmış olabilir misin? Bir de işlemden sonra sistemi yeniden başlatmadıysan ondan da takılmış olabilir.
Konu sahibiyle aynı soruna sahibim ama beni rahatsız etmediği için hiç sorgulamamıştım. Daha bir kabak gibi ortada yapılmalı.
Mesajı çalıştırmadan yazıyorum.
Menüdeki 1. seçenek ESU için değil, sadece Windows'u lisanslamak için. ESU yaması için mas menüsünde extras sekmesine girip oradaki ESU işlemini uygulaman gerekiyor. Gözünden kaçmış muhtemelen.
ESU aktivasyonu/katılımı için Windows Update üzerinde bir şeyler yapılıyordu diye hatırlıyorum. Son formatımda lisansım olan Home'dan lisansım olmayan Pro'ya geçtim. Windows Update üzerinde ESU'ya dair hiçbir şey çıkmadığına eminim. slmgr /dlv veya scriptteki kontrol kısmı ile hiç kontrol sağlamamıştım ama script sontası çıkıyor. Windows Update'te değişen bir şey yok.
MAS ile aktivasyon yaptım, mail girişi yaptım. Güncellemeleri denetlediğimde bir şey çıkmıyor ama gerekli güncellemeler bulunmuyor şeklinde kırmızı yazı var. ESU bildirimi de çıkmıyor. Ne yapmam gerek?
Neden herkes uydurmuş, anlamıyorum; söyledikleri şeyle alakası yok. Windows Update bittikten sonra ya 1 saat sonra ya da gün içinde Windows Update içinde ESU seçeneği çıkacaktır ve keşke önce normal yerel hesap ile giriş yapsaydın, ESU ile eklerdin.