DeadlyMania7

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
MAS ile aktivasyon yaptım, mail girişi yaptım. Güncellemeleri denetlediğimde bir şey çıkmıyor ama gerekli güncellemeler bulunmuyor şeklinde kırmızı yazı var. ESU bildirimi de çıkmıyor. Ne yapmam gerek?

Hocam mas menüsündeki ESU bypass adımını gözden kaçırmış olabilir misin? Bir de işlemden sonra sistemi yeniden başlatmadıysan ondan da takılmış olabilir.

Hocam mas menüsündeki ESU bypass adımını gözden kaçırmış olabilir misin? Bir de işlemden sonra sistemi yeniden başlatmadıysan ondan da takılmış olabilir.

1. Seçeneği seçtim onu hatırlıyorum ESU'ya dair herhangi bir şey gözükmedi 3 4 defa yeniden başlattım.

Hocam mas menüsündeki ESU bypass adımını gözden kaçırmış olabilir misin?
Konu sahibiyle aynı soruna sahibim ama beni rahatsız etmediği için hiç sorgulamamıştım. Daha bir kabak gibi ortada yapılmalı.
Mesajı çalıştırmadan yazıyorum.

1791274841447.webp

1. seçeneği seçtim onu hatırlıyorum. ESU'ya dair herhangi bir şey gözükmedi. 3-4 defa yeniden başlattım.
3 numaralı satıra bakın.

1. seçeneği seçtim onu hatırlıyorum ESU'ya dair herhangi bir şey gözükmedi 3 4 defa yeniden başlattım.

Menüdeki 1. seçenek ESU için değil, sadece Windows'u lisanslamak için. ESU yaması için mas menüsünde extras sekmesine girip oradaki ESU işlemini uygulaman gerekiyor. Gözünden kaçmış muhtemelen.

ESU aktivasyonu/katılımı için Windows Update üzerinde bir şeyler yapılıyordu diye hatırlıyorum. Son formatımda lisansım olan Home'dan lisansım olmayan Pro'ya geçtim. Windows Update üzerinde ESU'ya dair hiçbir şey çıkmadığına eminim. slmgr /dlv veya scriptteki kontrol kısmı ile hiç kontrol sağlamamıştım ama script sontası çıkıyor. Windows Update'te değişen bir şey yok.

MAS ile aktivasyon yaptım, mail girişi yaptım. Güncellemeleri denetlediğimde bir şey çıkmıyor ama gerekli güncellemeler bulunmuyor şeklinde kırmızı yazı var. ESU bildirimi de çıkmıyor. Ne yapmam gerek?
Neden herkes uydurmuş, anlamıyorum; söyledikleri şeyle alakası yok. Windows Update bittikten sonra ya 1 saat sonra ya da gün içinde Windows Update içinde ESU seçeneği çıkacaktır ve keşke önce normal yerel hesap ile giriş yapsaydın, ESU ile eklerdin.

Neden herkes uydurmuş, anlamıyorum; söyledikleri şeyle alakası yok. Windows Update bittikten sonra ya 1 saat sonra ya da gün içinde Windows Update içinde ESU seçeneği çıkacaktır ve keşke önce normal yerel hesap ile giriş yapsaydın, ESU ile eklerdin.

Önce yerel hesapla kurulumu yaptım. Sonra ESU gelmedi diye mail girip MAS yaptım. MAS'ı tekrar başka seçenekle deneyeceğim.

Neden herkes uydurmuş, anlamıyorum; söyledikleri şeyle alakası yok.
Herkes dediğiniz kim? Konuda bilgi veren bir kişi var zaten. Ben de tecrübemi paylaştım. Hatta daha fazlasını paylaşayım. Bana dediklerinizle çelişiyor gibi geldi.

Şu anki sistemimle nispeten yakın zamanda başka bir sisteme Win 10 LTSC kurdum. Ona yerel hesapla girdim ve Windows Update üzerinden ESU geldi. Giriş yap ya da para öde falan dedi. Pek aktif kullanılmayan bir sistem olduğu için ellemedim bile. Kurulum sonrası güncellemeleri yaptıktan sonra Windows Update'i devre dışı bıraktım direkt.

Asıl sistemimde kurulum ekranında hesabıma giriş yaptım hiç çıkmadı. Ne 1 saat sonra ne aylar sonra. Söylediğinize göre yerel hesap opsiyonel ama hiç gelmedi. ESU muhabbeti formattan önce vardı ve onda lisansım olduğu için falan olsa gerek, zaten vardı.

Son mesajınızda ne kastedildiğini anlayamıyorum bile. Çözüm üretmiyorsunuz. Şöyle yapsaydın olurdu diyorsunuz. Yapmamış. Geçmiş, gitmiş. Şimdi ne yapmalı? Onu söyleyin. Format atıp şöyle yapsaydın dediğiniz şeyleri mi yapmalı?