20182

Uzman
Merhaba,

Windows 10 22H2 kullanıyorum. Windows 10'daki ESU'ya kaydolmak için Microsoft hesabı bağlamıştım. Ancak bir gün Microsoft hesap yönetiminde cihazlar bölümünde bağladığım PC görünmüyor. Bunun bir çözüm imkânı var mı, yoksa böyle mi kalacak?

Ekran görüntüsü 2025-09-06 143656.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-06 143706.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Windows 10 22H2 kullanıyorum. Windows 10'daki ESU'ya kaydolmak için Microsoft hesabı bağlamıştım. Ancak bir gün Microsoft hesap yönetiminde cihazlar bölümünde bağladığım PC görünmüyor. Bunun bir çözüm imkânı var mı, yoksa böyle mi kalacak?

Eki Görüntüle 182576

Eki Görüntüle 182577
1. Microsoft Hesabı Kontrolü:
- Hesabınızın doğru bir şekilde oturum açtığından emin olun. Hesap ayarlarına gidip giriş yaptığınız e-posta adresini kontrol edin.

2. Cihaz Ayarlarını Gözden Geçirme:
- Ayarlar > Hesaplar > "Cihazınıza bağlı diğer hesaplar" bölümünü kontrol edin. Microsoft hesabınızın orada yer aldığını doğrulayın.

3. Cihaz Bağlı mı?:
- Bilgisayarınızın internet bağlantısının aktif olduğundan emin olun. İnternet bağlantısı olmadan cihazlar Microsoft hesabınıza kaydedilemez.

4. Cihazı Yeniden Kaydetme:
- Eğer cihaz görünmüyorsa, "Cihazı kaydet" seçeneği ile cihazınızı tekrar kaydetmeyi deneyin. Bu işlem sırasında Microsoft hesabınıza oturum açmanız istenecektir.

5. Windows Güncellemeleri:
- Windows güncellemelerini kontrol edin. Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update > Güncellemeleri kontrol et yolunu izleyin. Tüm güncellemeleri yükleyin.

6. Tarayıcı ile Kontrol:
- Tarayıcınızı açın ve Microsoft hesabı yönetim sayfanıza gidin. Buradan hesabınıza ait bağlı cihazları kontrol edin.

7. Hesap Güvenliği:
- Hesabınızın herhangi bir güvenlik ihlali ile karşılaşmadığını kontrol edin. Giriş yaptığınızda güvenlik bildirimlerine dikkat edin.

8. Destek Almak:
- Tüm adımları denedikten sonra sorun devam ederse, Microsoft Destek ile iletişime geçebilirsiniz. Hesap ile ilgili daha fazla bilgi alabilir ve destek talebinde bulunabilirsiniz.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeyi deneyin.