arda24142 9

Uzman
Arkadaşlar CS2'ye girdim. 10 Pro'dan 11'e geçtim ve 24H2 ile temiz kurulum yaptım.

Fakat mape girdiğimde,
Windows 10'da: 472'ye 182 iken
Windows 11'de: 413'e 161
FPS verdi

Ne yapmam lazım? Lütfenbilgili yardımcı olabilecekler yazsın. İkisinde de aynı Chipset.

NVIDIA ve BIOS Update, Windows Update ile yapılı.

Arkadaşlar CS2'ye girdim. 10 Pro'dan 11'e geçtim ve 24H2 ile temiz kurulum yaptım.

Fakat mape girdiğimde,
Windows 10'da: 472'ye 182 iken.
Windows 11'de: 413'e 161.
FPS verdi.

Ne yapmam lazım? Lütfenbilgili yardımcı olabilecekler yazsın. İkisinde de aynı chipset.

NVIDIA ve BIOS Update, Windows Update ile yapılı.

Benim de anlamadığım bir şekilde bazı sistemler de 10 daha iyi bazılarında 11 daha iyi çalışıyor gecen yıl 10'dan 11'e geçtim FPS düşüşleri yaşadım geri 10'a geçmiştim ama güncellemesi kesilecek diye geri 11 geçtim mecbur fakat sistemim 10 da daha kararlı çalışıyor. Baska forumlarda 11'in daha sistemler için kararlı olmadığını söylüyorlardı.

Benim de anlamadığım bir şekilde bazı sistemler de 10 daha iyi bazılarında 11 daha iyi çalışıyor gecen yıl 10'dan 11'e geçtim FPS düşüşleri yaşadım geri 10'a geçmiştim ama güncellemesi kesilecek diye geri 11 geçtim mecbur fakat sistemim 10 da daha kararlı çalışıyor. Baska forumlarda 11'in daha sistemler için kararlı olmadığını söylüyorlardı.

Şöyle diyeyim FPS onlineda aynı ama boş bir alanda yani boş bir bunny sv si veya bot kickleyince FPS bayağı fark var bunun sebebi ne hocam ya çok saçma geldi bana da ama 11 de mecbur kalacağım çünkü destek bitiyor.

Anlamadığım şekilde akıyor bir de yani başlat menüsü çok hızlı açılıyor her şey çok hızlı ama FPS biraz daha az 10'a göre.

Bence oldukça normal. Ben de Win10 ile max 170-180, ortalama 120-140FPS alıyorum. Win11 kullanınca max 130, ortalama 60-80FPS alıyorum.

Bence oldukça normal. Ben de Windows 10 ile Max 170-180, ortalama 120-140FPS alıyorum. Windows 11 kullanınca Max 130, ortalama 60-80FPS alıyorum.

E hocam seninkide değilki bazıları diyor işte Windows 11'e geçtim hatta çok az da olsa FPS'im arttı seninki mesela benimkinden daha kötü halde o kadar düşmemesi lazım düşçeği FPS Max 20 30 dur destek keşke bitmeseydi ya.

Bence oldukça normal. Ben de Windows 10 ile Max 170-180, ortalama 120-140FPS alıyorum. Windows 11 kullanınca Max 130, ortalama 60-80FPS alıyorum.

Benim sadece CS Valorant PUBG de var bu Forza Cyberpunk'ta yaşamıyorum.

E hocam seninkide değilki bazıları diyor işte Windows 11'e geçtim hatta çok az da olsa FPS'im arttı seninki mesela benimkinden daha kötü halde o kadar düşmemesi lazım düşçeği FPS Max 20 30 dur destek keşke bitmeseydi ya.

Mesela Forza'da 20 FPS arttı.

Mesela Forza'da 20 FPS arttı.

Buraya Recep Baltaş abi lazım ya benim sorunu o adam çözer gibi.

Son düzenleme: