sjland

Başarılı
Selam.

Uzun zamandır Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 çıktığından beri ön yargılı bir şekilde indirmek istemiyordum fakat artık bazı programlar Windows 11 istediği için geçmek durumundayım. Windows 10'da kullandığım programlar dosyalar VST'ler falan Windows 11'e geçince kaybolur mu ya da PC de herhangi bir dosyaya bir şey olur mu? Olursa neden ve hangisine olur aydınlatırsanız çok iyi olur.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update üzerinden Windows 11'e geçildiğinde dosyaların silinmediğiyle alakalı bir kaç konu hatırlıyorum geçmişten, yanlışsam düzeltin. Onun dışında en sağlıklısı temiz kurulumdur.

Windows Update üzerinden Windows 11'e geçildiğinde dosyaların silinmediğiyle alakalı birkaç konu hatırlıyorum geçmişten, yanlışsam düzeltin. Onun dışında en sağlıklısı temiz kurulumdur.
Hocam öyle bieşy var ama çok sağlıklı değil. Dediğiniz gibi temiz kurulum en iyisidir.

Format atarak temiz kurulum daha sağlıklı olsa da Windows Update üzerinden geçiş yapmanız dosya kaybına neden olmayacaktır. Dosyalarınız kaybolmasın istiyorsanız öyle yapabilirsiniz.