NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
İyi sosyaller. 2023'te bu sistemi ailemle alırken mecburen Windows 11 lisanslı versiyonunu da almıştık.1-1, 5 yıl Windows 11 kullandım ve bir şekilde Windows 10'a geçmeye karar verdim. Zira Windows 11 sorunları yüzünden... Lakin şimdi de Recep Baltaş abimizin bir videosunda Windows 11 sayesinde USB ve programsız format attığını gördüm. Aklıma yine Windows 10'dan Windows 11'e geçme fikri geldi. Tabii sırf bu yüzden de değil; mesela "optimizasyon sorunları hâlâ devam ediyor mu?" ya da "Windows 10'da kalınır mı?" gibi sorular da aklıma geliyor. Tavsiyeniz ne olur?
Not: oyunlar harici 3. taraf dosya indirmiyorum, hile indirmiyorum, oyun modlarını güvenilir sitelerden indiriyorum ve Kaspersky Plus kullanıyorum. İnternette de az çok takılmayı bilen birisiyim.
2060 6gb
Sistemin iyi bende de 3060 var senden bir farklı aynı işlemci RAM falan vallahi destek acısından sıkıntı yoksa gecme ancak ben mecburen geçtim yoksa 10 da kalırdım 11 bug var örnek baslattan program cekiyorum.
Takılı kalıyor ve RAM tüketimi bunun gibi bir sürü.
16gb ram zaten anca yetiyor bide W11'in hala çözülmediyse bu ram tarafındaki kullanım israfı hiçten geçmem. Teşekkürler bu arada.Sistemin iyi bende de 3060 var senden bir farklı aynı işlemci RAM falan vallahi destek acısından sıkıntı yoksa gecme ancak ben mecburen geçtim yoksa 10 da kalırdım 11 bug var örnek baslattan program cekiyorum.
Takılı kalıyor bunun gibi bir sürü.
16 GB RAM zaten anca yetiyor bir de Windows 11'in hala çözülmediyse bu RAM tarafındaki kullanım israfı hiçten geçmem. Teşekkürler bu arada.