toprak.ozk

Üyecik
Video linki:

Merhaba, gösterilen yöntemle bilgisayara format atarsam eğer ben şu an Windows 10 kullanıyorum, Windows 11’e geçebilir miyim o şekilde? Driver’ları falan yedeklememe gerek var mı? Yani şöyle: ben şimdi bilgisayara format attığım zaman mesela ethernet driver’ını bilgisayar algılamazsa internete falan giremem diye biliyorum. Ben de USB bellekte yok; öyle bir risk var mı yoksa rahatça formatlayabilir miyim bilgisayarı bu şekilde?

Merhaba,
Windows 10 kullanıyorum, Windows 11’e geçebilir miyim o şekilde?
Ayni menuden Windows 10'dan 11'e gecis yapamazsiniz
Driver’ları falan yedeklememe gerek var mı?
Acikcasi hayir, gerek yok.
format attığım zaman mesela ethernet driver’ını bilgisayar algılamazsa internete falan giremem diye biliyorum. Ben de USB bellekte yok; öyle bir risk var mı yoksa rahatça formatlayabilir miyim bilgisayarı bu şekilde?
Formatlayabilirsiniz, eger ki baglanti ile ilgili bir driver sorunu ile karsilasirsaniz driveri telefonunuza indirip sarj kablosu ile dosya aktarimi yapabilirsiniz bilgisayariniza.

Formatlayabilirsiniz, eger ki baglanti ile ilgili bir driver sorunu ile karsilasirsaniz driveri telefonunuza indirip sarj kablosu ile dosya aktarimi yapabilirsiniz bilgisayariniza.

Hocam şarj kablosuyla dosya aktarma yolunu denedim fakat galiba telefonum desteklemiyor bunu eğer öyle bir sorun yaşarsam bunu başka nasıl çözebilirim