Dijital lisans kaç TL nereden alınır ve ne farkı olacak?

Hocam KMSpico da mas in yaptığını yapıyormuş ama elle yapmamak için program kullanıyormuşuz doğru mu?

Hayır KMSpico MAS ın yaptığını yapmaz.
Mas HWID yönetimi https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-11-hwid-etkinlestirme-yoentemi-nedir.2758303/

Üstteki key de Microsoft'a göre yasal değil arkadaşlar tercih sizin.
Orijinal site

Arkadaşlae bakın zerre bilgim yok masal gibi dinliyorum sadece şu an. Windows değil mi basit bir yöntem söyleyin yapayım işte yahu :D Hem madem biz yükseltmeden sonra yine mas yapacağız yükseltmenin ne anlamı var ki?

Olmaz. Ülkemizin emin ol yarısı crack kullanıyordur zaten :D

Abi KMSpico savunuyor anlamadım gitti

Son düzenleme:
Arkadaşlae bakın zerre bilgim yok masal gibi dinliyorum sadece şu an. Windows değil mi basit bir yöntem söyleyin yapayım işte yahu :D hem madem biz yükseltmeden sonra yine mas yapacağız yükseltmenin ne anlamı var ki?

Yukseltmeden sonra gerekmiyor.HWID yönetmi Windows da kalıcı bir dijital etkinleştirme sağlıyor yahu bir defa yapyorsun ve iş bitiyor.
Kullanmak istemezsin diye oraya key de bıraktım daha ne yapayım?
Al bunu oku neymiş öğren bari.

@YusufEymen, hocam en basit yöntemi istiyorsanız sizin için bir .cmd dosyası hazırladım, bunu çalıştırınca direkt olarak MAS etkinleştirme yeri açılıyor.

1759946908122.webp

Dosyayı açtığınızda sizi bu ekran karşılacayak, direkt olarak klavyenizden 1 tuşuna basacaksınız bu kadar. En güvenilir ve basit yöntem bu.

Abi KMSpico savunuyor anlamadım gitti.
O da kendi kafasında haklıdır tabi, yıllardır kullanılan bir yöntem. Ancak MAS kullanmak KMS kullanmaktan daha sağlıklı ve güvenilir bir yöntem. Ayrıca KMS ile etkinleştirirseniz bundan sonra format da atsanız lisans gitmez, kalıcı etkinleştirir.

@YusufEymen, hocam en basit yöntemi istiyorsanız sizin için bir. CMD dosyası hazırladım, bunu çalıştırınca direkt olarak MAS etkinleştirme yeri açılıyor.

Eki Görüntüle 191026

Dosyayı açtığınızda sizi bu ekran karşılacayak, direkt olarak klavyenizden 1 tuşuna basacaksınız bu kadar. En güvenilir ve basit yöntem bu.

O da kendi kafasında haklıdır tabii, yıllardır kullanılan bir yöntem. Ancak MAS kullanmak KMS kullanmaktan daha sağlıklı ve güvenilir bir yöntem. Ayrıca KMS ile etkinleştirirseniz bundan sonra format da atsanız lisans gitmez, kalıcı etkinleştirir.

Kalıcı lazım bize zaten 2 günlük istemiyorum ben bunu :D belki 2028 gibi Windows 12 geçerim o da belki. Uğraşmışsınız kusura bakmayın ama ben kendim yaparsam içime daha çok siner.

Arkadaşlae bakın zerre bilgim yok masal gibi dinliyorum sadece şu an. Windows değil mi basit bir yöntem söyleyin yapayım işte yahu :D hem madem biz yükseltmeden sonra yine mas yapacağız yükseltmenin ne anlamı var ki?

Abi KMSpico savunuyor anlamadım gitti.

Ben diyorum ki mas ile KMSpico aynı şey değil. Programın içinde KMSpico var ama tüm yöntemler öyle işlemiyor işte.
HWID'in KMS'den farkı format atınca PC internete bağlanarak orijinal Windows'taki gibi etkinleşir.
Olay budur ve bunu kullanmak istemezseniz mağazadan dijital key alırsınız ve o keyle Windows'u yeniden etkinleştirirsiniz.
Bunu kaldırmanın anakart değişimi dışında ve yeni key dışında başka bir yolu yoktur kalıcıdır.

Ha güvenlik için de şunu söyleyeyim Windows'un kendisi spy yazılım bence zaten.

Son düzenleme:
Ben diyorum ki mas ile KMSpico aynı şey değil. Programın içinde KMSpico var ama tüm yöntemler öyle işlemiyor işte.
HWID'in KMS'den farkı format atınca PC internete bağlanarak orijinal Windows'taki gibi etkinleşir.
Olay budur ve bunu kullanmak istemezseniz mağazadan dijital key alırsınız ve o keyle Windows'u yeniden etkinleştirirsiniz.
Bunu kaldırmanın anakart değişimi dışında başka bir yolu yoktur kalıcıdır.

İnternet olmadan Windows'um olmayacsk mı?

İnternet olmadan Windows'um olmayacsk mı?

Windows sadece bir defalığına mahsus internete bağlanacak ve etkinleşecek zaten.
Dijital lisansların çalışma mantığı budur.
Güvenmiyorsanız HWID yöntemini sanal makinede deneyin.
100 TL'ye aldığınız keyler ne kadar güvenli ise bu da o kadar güvenli.
Dosya halinde indirin ve VirusTotal'da tarayın ı güvenmiyorsanız.

Windows sadece bir defalığına mahsus internete bağlanacak ve etkİnleşecek zaten.
Dijital lisansların çalışma mantığı budur.
Güvenmiyorsanız HWID yöntemini sanal makinede deneyin.
100 TL'ye aldığınız keyler ne kadar güvenli ise bu da o kadar güvenli.

Yani bir kere bağlanacak sonra kurulacak ve internetsiz de windowa olacak mı?

@YusufEymen, hocam en basit yöntemi istiyorsanız sizin için bir. CMD dosyası hazırladım, bunu çalıştırınca direkt olarak MAS etkinleştirme yeri açılıyor.

Eki Görüntüle 191026

O da kendi kafasında haklıdır tabii, yıllardır kullanılan bir yöntem. Ancak MAS kullanmak KMS kullanmaktan daha sağlıklı ve güvenilir bir yöntem. Ayrıca KMS ile etkinleştirirseniz bundan sonra format da atsanız lisans gitmez, kalıcı etkinleştirir.

Hocam bir de ben 10 da kalsam biraz daha neleri kaçırırım