Hocam bir de ben 10'da kalsam biraz daha neleri kaçırırım?
Çok da büyük bir kaybınız olmaz. Destek süresi bitse bile bir süre daha kritik güvenlik güncellemeleri gelecek zaten. Ayrıca yine MAS menüsünü kullanarak 3. seçenekte bulunan ESU özelliğini açarsanız genişletilmiş destek kapsamına girebilirsiniz.

Yani bir kere bağlanacak sonra kurulacak ve internetsiz de windowa olacak mı?

Hocam bir de ben 10 da kalsam biraz daha neleri kaçırırım.

Evet siz bir defa HWID ile veya internetten aldığnız key ile Windows'u etkinleştireceksiniz ve olay bitecek.
Etkinleştirme ile ilgili sorununuz olmayacak.
Son olarak uygulamlar deseğini kesene dek 10 da kalabilirsiniz ya da mas ile ESU Update alarak süreyi uzatabilirsiniz.

Çok da büyük bir kaybınız olmaz. Destek süresi bitse bile bir süre daha kritik güvenlik güncellemeleri gelecek zaten. Ayrıca yine MAS menüsünü kullanarak 3. seçenekte bulunan ESU özelliğini açarsanız genişletilmiş destek kapsamına girebilirsiniz.

Güvenlik güncellemesi pel bir önem taşımıyor. Beni endişelendirem driverlar ve oyunlar. İnternetten key almak mı mas mi sizce?

Tamam. Sizce acele edip hemen yapmaya gerek var mı? 11 sıkıntılıymış doğru mu?

Bir de anladığım kadarıyla şunu garantiye almak istiyorum: Yapacağım şeyler adım adım 1-Yükseltme ekranından yükseltme
2-Bakalım anlayacak mı crack olduğunu anlarsa MAS ile aktivasyon.
3-Aktivasyon sonrası DDU ve son sürücüyü yükleme
4-Format atsam mı? Bir tek Valorant Chrome Fortnite ve Rocket League var

Son düzenleme:
Tamam. Sizce acele edip hemen yapmaya gerek var mı? 11 sıkıntılıymış doğru mu?

Bir de anladığım kadarıyla şunu garantiye almak istiyorum: Yapacağım şeyler adım adım 1-yükseltme ekranından yükseltme.
2-bakalım anlayacak mı crack olduğunu anlarsa mas ile aktivasyon.
3-aktivasyon sonrası DDU ve son sürücüyü yükleme.
4-format atsam mı? Bir tek Valorant Chrome Fortnite ve Rocket League var.

Aslında Microsoft anlıyor zaten sadece bu durumu tolare ediyor o kadar. Alan memnun satan memnun durumu yani.
Microsoft istese bu yolu kapatamaz mı sanıyorsunuz?

Selam. Ben bundan 6-7 ay önce Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurmuştum. Driverları kurdukdan sonra Microsoft Activision scpirt HWID ile etkinleştirdim. Sorun çıkarmadı. Ben başka bilgisayarda da bu yöntemi denedim oldu. Yani güvenilir. KMSpico gibi yöntemlerde ise gelince etkinleştirmiyor sadece 6 ay deneme süresi uzatıyor hem de bu uygulama virüslü. Ama yine isteğe bağlı olarak söylüyorum.

Selam. Ben bundan 6-7 ay önce Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurmuştum. Driverları kurdukdan sonra Microsoft Activision scpirt HWID ile etkinleştirdim. Sorun çıkarmadı. Ben başka bilgisayarda da bu yöntemi denedim oldu. Yani güvenilir. KMSpico gibi yöntemlerde ise gelince etkinleştirmiyor sadece 6 ay deneme süresi uzatıyor hem de bu uygulama virüslü. Ama yine isteğe bağlı olarak söylüyorum.

Evet güvenlir zaten.
Ben de öyle kullanıyorum çünkü orijinal Windows lisansı 9.499 TL şu an.
İnternette satılan keyler de Microsoft'a göre yasal değil.
Çok uçuk fiyatlar.

Evet güvenlir zaten.
Çok uçuk fiyatlar.

Aslında doğru söylüyorsun. Bazı internette lisanslar var ki, çok ucuz fiyata satılıyor. Ancak ucuz lisans anahtarlar Microsoft'a göre yasal olmadığını da söylemek istiyorum. Gidip ucuz lisans almak yerine orijinal lisans almak mantıklı ya da Microsoft Activision scpirt uygulaması kullanmak. Ama bir şeyden korkuyorum ki, Microsoft bunu da kaldırsalar o zaman ne olacak bilmiyorum.

Evet güvenlir zaten.
Çok uçuk fiyatlar.

@14925 @Black_eagle 1903 şimdi bende KMSpico kurulu ya virüslüymüş nasıl silerim bunu köklü bir de yani format lazım mı DDU lazım mı bunlar beni çeldiriyor yükseltme ekranından mı yapacağım PC'yi direk açıp bootshelle mi gireceğim çok kafam karıştı 0 bilgiyim zaten.