Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Uzaylı görmüş masum köylü gibi kalırlar. Profesyonel kullanıcılar falan Windows kullanıyor. Microsoft, Big Tech'in içinde. Kolay kolay devirelemezler.Bu arada insanlar Windows 11'e geçmek yerine direkt olarak Linux'a geçerlerse Microsoft kendi kazdığı kuyuya düşmüş olur.
Hesenoff044
Uzman
Desteği bitince tamamen kullanılamaz hale geleceğini sanmıyorum, Windows 8.1 bile hala kullanılabiliyorsa Windows 10'da aynı şekilde yine kullanılabilir.
Bu arada insanlar Windows 11'e geçmek yerine direkt olarak Linux'a geçerlerse Microsoft kendi kazdığı kuyuya düşmüş olur.
Desteği bittiğinde hala kullanacaklar abi. Fakat güvenlik güncellemesi alamayacak olan normal Windows 10 için söylüyorum. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 kullananlar zaten 2032 de desteği bitecek. Yani Windows 11 desteklenmeyen bilgisayarlarda veya bazı kişilerin Windows 11 işletim sistemine geçmek istemiyor olabilir. Ben Windows 10 IoT Enterprise LTSC sürüme geçeceğim. İnşallah geçerim.
Nefret ederdim iyi olmus, gereksiz abartilan bir OS kaldi ki cogu nostajik duygulariyla yorumluyor halbuki MS'un yaptigi en rezil isletim sistemlerinden biri. Hantal, arayuzu les.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Kendisini halefi Windows 11 gibi berbat bir işletim sistemi olarak bilirdim ve Windows 10 desteğinin sona ermesi daha az umurumda olamazdı.Microsoft'a göre tarih olacak, kendisini nasıl bilirdiniz? Sever miydik, ben sevdim hala daha kullanıyorum![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-