Açacak sistem var lakin güvenli ön yükleme ile işlemcim yetersiz kalıyor. CSM bende yok. Örnek veriyorum bende Razer kulaklık var. Bu kulaklığın programında ayar yaparken win 11 de iken (rufus kurulumu) ayarlarım olmuyor ve mikrofon sesim çok kötü geliyor ama win 10'da iken böyle bir sorunum yok.eFootball açacak sisteminiz varsa W11 geçersiniz, güzel de bir debloat ettiniz mi, tamamdır. Dert etmeyin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
LTSC dediğiniz sürüm ne oluyor peki ve farkı nedir?
Kurumsal versiyon. Microsoft Store olmak üzere birçok servis olmadan oldukça sade bir Windows deneyimi sunuyor.
Kurumsal versiyon. Microsoft Store olmak üzere birçok servis olmadan oldukça sade bir Windows deneyimi sunuyor.
Güvenli ön yükleme TPM, işlemci gibi şartlar var mı?
- Makaleler
- 6
Güvenli ön yükleme TPM, işlemci gibi şartlar var mı?
Rufus ile yazdırırken bypass edebiliyorsun.
Ben LTSC sürüm kullanmadan da normal Windows 11'e geçebiliyorum zaten ne anladım?
Açacak sistem var lakin güvenli ön yükleme ile işlemcim yetersiz kalıyor. CSM bende yok. Örnek veriyorum bende Razer kulaklık var. Bu kulaklığın programında ayar yaparken win 11 de iken (rufus kurulumu) ayarlarım olmuyor ve mikrofon sesim çok kötü geliyor ama win 10'da iken böyle bir sorunum yok.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Windows 11'e geçmek yerine Windows 10 kullanmaya devam etmek istiyorsanız Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümünü tercih edebilirsiniz. Bu sürüm, 2032 yılına kadar güvenlik güncellemeleri almaya devam edecek hocam.
Windows 10'un uygulama desteği konusuna gelince; popüler programlar, tahminime göre 2-3 yıl daha destek vermeye devam eder. Çünkü Microsoft, Windows 10'un tüketici sürümleri için 3 yıl boyunca ESU desteği sağlayacak.
Kısacası Sisteminiz kötü ise Windows 11 tavsiye etmem hocam. Sırf eFootball var diye geçilmez.
Windows 10'un uygulama desteği konusuna gelince; popüler programlar, tahminime göre 2-3 yıl daha destek vermeye devam eder. Çünkü Microsoft, Windows 10'un tüketici sürümleri için 3 yıl boyunca ESU desteği sağlayacak.
Kısacası Sisteminiz kötü ise Windows 11 tavsiye etmem hocam. Sırf eFootball var diye geçilmez.
- Makaleler
- 6
Ben LTSC sürüm kullanmadan da normal Windows 11'e geçebiliyorum zaten ne anladım?
Eğer sisteminde TPM yoksa Rufus'ta USB'ye yazdırırken bypass edebilirsin. Eğer bypass etmezsen kurulum sırasında uyarı alabilirsin. Eğer Windows 11'e geçersen PC'de TPM yoksa bypass etmen lazım. Ama şu an Windows 10'da kal. O zaman gelince düşünürsün daha var zamanın.
Eğer sisteminde TPM yoksa Rufus'ta USB'ye yazdırırken bypass edebilirsin. Eğer bypass etmezsen kurulum sırasında uyarı alabilirsin. Eğer Windows 11'e geçersen PC'de TPM yoksa bypass etmen lazım. Ama şu an Windows 10'da kal. O zaman gelince düşünürsün daha var zamanın.
Açacak sistem var lakin güvenli ön yükleme ile işlemcim yetersiz kalıyor. CSM bende yok. Örnek veriyorum bende Razer kulaklık var. Bu kulaklığın programında ayar yaparken Windows 11'de iken (Rufus kurulumu) ayarlarım olmuyor ve mikrofon sesim çok kötü geliyor ama Windows 10'da iken böyle bir sorunum yok.
Hepsini destekliyor, sadece işlemcim i7 7700K desteklemiyor. Onun dışında sorunumu cevap olarak yazdım zaten.
Rauf
Uzman
Hepsini destekliyor, sadece işlemcim i7 7700K desteklemiyor. Onun dışında sorunumu cevap olarak yazdım zaten.
Aynı kaderi yaşıyoruz. Oyunlarda darboğaz ve Windows 11 desteklememesinden hafta sonu i5-6500 Sistemine veda edeceğim. Intel 13500'e geçiş yapacağım. İnşallah sizde daha iyilerine geçiş yaparsınız.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
Samsung Galaxy S23'te One UI 8.5 güncellemesi sonrası pil süresindeki değişim
- Mr. Soprano
-