Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Realtek LAN, WiFi sürücüsü değildir. Bunu kurar mısınız?
www.intel.com
Intel® Wireless Wi-Fi Drivers for Windows® 10 and Windows 11*
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.120.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapters
okudum kabul ediyorum
Uzman
Yanlış bilgi: 24H2 Beta değil ve Realtek sürücüsü de 24H2 uyumlu.
Merhaba, ASUS ROG STRIX G164jv modeline sahibim. Videodaki her şeyi düzgünce yaptım. Kurduktan sonra ASUS'un kendi sitesinde olan Realtek lan driverini indirdim. Kurmama rağmen hala Wi-Fi'yi görmüyor, ne yapmam lazım?
Hocam hala 24H2 betada ve sizin Realtek LAN Driver 22H2 ile uyumlu belki ondandır ama düşük ihtimalle.
Veya Realtek kendi sitesinden indirmeyi deneyin.
Realtek LAN, WiFi sürücüsü değildir. Bunu kurar mısınız?
www.intel.com
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.120.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapters
Realtek lan, Wi-Fi sürücüsü değildir. Bunu kurar mısınız?
![]()
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.120.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapterswww.intel.com
Çok teşekkür ederim sitesinde networking olarak sadece o sürücüyü görünce o sandım çözüldü.
Tümünü göster demeniz gerekiyor. Ondan sonra Intel çıkıyor ama o da eski sürüm.Çok teşekkür ederim sitesinde networking olarak sadece o sürücüyü görünce o sandım çözüldü.![]()
24H2 Windows 11 yükledim ASUS ROG theta 7.1 kulaklıgı görmuyor. Tekrar formatlatım tekrar aynısını yaptı. Ayrıca diskort üzerinden broadcast ön izleme ve kamera acılmadı, internet üzerinden giriyorum acılıyor sonra yüklü PC üzerinden giriyorum acılıyor, 23H2'de boyle sorun yasamıyor, sadece 24H2 Windows 11. ne yapmalıyım?