Merhaba arkadaşlar. Windows'ta Vista'dan beri mevcut olan bir bug vardı. PowerShell'i açıp komut ekranına
Yaklaşık 1.5 aydır Windows 11 24H2 kullanıyorum. Az önce sırf merak ettiğim için 24H2'de bu hatayı denemek istedim. PowerShell'i açtım (Windows PowerShell veya PowerShell 7 fark etmiyor), sonra ise komut ekranına
Anlaşılan Microsoft, 2007'den beri mevcut olan bir Windows hatasını nihayet çözmüş.
Bununla ilgili (sırf bu konuyu açabilmek için) çektiğim video:
Daha önceki sürümlerin nasıl davrandığını merak ediyorsanız FlyTech'in videosu: (3:49'da wininit hatasından bahsediliyor)
wininit yazıp Enter'a bastığınızda bilgisayar mavi ekran veriyordu. Bu durum Windows 11 23H2'de bile geçerli, 23H2'de de wininit yazıp Enter'a basınca mavi ekran yiyorsunuz.Yaklaşık 1.5 aydır Windows 11 24H2 kullanıyorum. Az önce sırf merak ettiğim için 24H2'de bu hatayı denemek istedim. PowerShell'i açtım (Windows PowerShell veya PowerShell 7 fark etmiyor), sonra ise komut ekranına
wininit yazıp Enter'a bastım. Bilgisayar sorunsuz çalışmaya devam etti, mavi ekran falan vermedi.Anlaşılan Microsoft, 2007'den beri mevcut olan bir Windows hatasını nihayet çözmüş.
Bununla ilgili (sırf bu konuyu açabilmek için) çektiğim video:
Daha önceki sürümlerin nasıl davrandığını merak ediyorsanız FlyTech'in videosu: (3:49'da wininit hatasından bahsediliyor)