Kısa süre önce Windows 10'dan Windows 11'in 24H2 sürümüne geçiş yaptım. Ancak bu geçişten sonra özellikle tam ekran modunda oyun oynarken Alt+Tab yaptığımda fark edilir bir gecikme yaşıyorum. Tuşlara bastığımda ekran kısa bir süre siyah oluyor ve ardından pencere geçişi gerçekleşiyor. Bu sorunun bir çözümü var mı, yoksa 23H2 sürümünü mü denemeliyim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Ekran kartı sürücüsü güncellemesi yap üstte de söylendiği gibi. Sorunun çözülmesi lazım. 24H2'de böyle bir hata mevcut değil.
Ekran kartı sürücüsü güncellemesi yap üstte de söylendiği gibi. Sorunun çözülmesi lazım. 24H2'de böyle bir hata mevcut değil.
Teşekkürler hoca
Son düzenleme:
Sürücüler güncel hoca.
Borderless moda geçince bir problem olmuyor ama sorunum tam ekran modunda bunu yaşamam.
Astronotarda
Üstün
Hangi oyunda veya programda yaşadığına göre değişiyor. Normalde sistemde bir sorun yok. Ama örnek olarak Valorant tam ekran iken dediğin şeyin aynısı bana da oluyor.Borderless moda geçince bir problem olmuyor ama sorunum tam ekran modunda bunu yaşamam.
Hocam yaşadığınız normal. Sistemde sorun yok merak etmeyin. Benim aklıma gelen tek çözüm buydu. Sanırsam giriş gecikmesi artmasın diye tam ekran modu kullanıyorsunuz fakat singleplayer oyunları "Borderless" oynarsanız çok sorun olacağını düşünmüyorum.Borderless moda geçince bir problem olmuyor ama sorunum tam ekran modunda bunu yaşamam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-