Çözüldü Windows 11 24H2'ye güncellemek için hangi seçenek seçilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vipereyes

Başarılı

Şu anda 23H2 sürümünü kullanıyorum Windows Update daha 24H2 düşmedi güncellemek için hangi seçeneği seçmem gerekiyor?

Çözüm
Hayır, yazdırmadan da çalıştırabilirsiniz. Rufus ile CD, USB bellek gibi harici ortamlara yazdırılır. Genellikle temiz kurulum yapmak için kullanılır.
  • x64 cihazlar için Windows 11 Disk Görüntüsü (ISO) indirin başlığı altındaki açılır menüden Windows 11 (x64 cihazlar için çok sürümlü ISO)'yu seçip altındaki Şimdi İndir düğmesine tıklayın.
  • İnen dosyayı açıp kurulum dosyasını çalıştırın ve kurun.
  • Kurarken Yükseltme seçeneğini seçin.

Hocam iso indiriyo o seçenek, iso dosyası rufusa yazılmıyormu sadece ?

Hayır, yazdırmadan da çalıştırabilirsiniz. Rufus ile CD, USB bellek gibi harici ortamlara yazdırılır. Genellikle temiz kurulum yapmak için kullanılır.

Çözüm
Hayır, yazdırmadan da çalıştırabilirsiniz. Rufus ile USB belleğe yazdırırsınız. Onu genellikle temiz kurulum yapmak için kullanırız.
Anladım aslında temiz kurulum yapmak isterdim ama oyunları tekrar indirmeye üşeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…