Detaylar
Kim cevapladı?Rehber: Windows 11 24H2 kurulumu
Windows cihazınızı sizde güncellemeyi bekliyorsanız ve o güncelleme asla gelmiyorsa, bir an önce yeni sürüme geçmek istiyorsanız benim gibi saatlerce internette araştırma yapmak istemiyorsanız, sizleri bu konu ile bilgilendirmek istedim. Umarım faydalı bir rehber olacaktır. 23H2 sürümü...
Bunu deneyin eğer update kısmında görünmüyorsa.
troken
Başarılı
Gelmiyor benim sisteme hocam anlamadım neden gelmiyor?Ayarlar'da bulunan Windows Update sekmesinden yükleyebilirsin.
Ayarlar'da bulunan Windows Update sekmesinden yükleyebilirsin.
Hocam sizin sürüm ne şuan tavsiye eder misiniz geçmeyi? @Toby Fox @14925Rehber: Windows 11 24H2 kurulumu
Windows cihazınızı sizde güncellemeyi bekliyorsanız ve o güncelleme asla gelmiyorsa, bir an önce yeni sürüme geçmek istiyorsanız benim gibi saatlerce internette araştırma yapmak istemiyorsanız, sizleri bu konu ile bilgilendirmek istedim. Umarım faydalı bir rehber olacaktır. 23H2 sürümü...www.technopat.net
Son düzenleme:
Bold Pilot
Uzman
RoaringLion
Üstün
Buradan indirip kurulum kılavuzuna ulaşabilirsiniz.
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
troken
Başarılı
Hocam Windows Update kısmına otomatik neden gelmiyor bu kademeli olarak dağıtılıyorda normalde gelmesi lazım değil mi? Hepinize gelmiş herhalde.Buradan indirip kurulum kılavuzuna ulaşabilirsiniz.
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
RoaringLion
Üstün
Neden gelmediğini bilmiyorum. Bana da gelmediydi kendim sıfır kurulum yapıp geçtim.Hocam Windows Update kısmına otomatik neden gelmiyor bu kademeli olarak dağıtılıyorda normalde gelmesi lazım değil mi? Hepinize gelmiş herhalde.Eki Görüntüle 137341
troken
Başarılı
Bunu denedim gelmedi güncelleme yine.Rehber: Windows 11 24H2 kurulumu
Windows cihazınızı sizde güncellemeyi bekliyorsanız ve o güncelleme asla gelmiyorsa, bir an önce yeni sürüme geçmek istiyorsanız benim gibi saatlerce internette araştırma yapmak istemiyorsanız, sizleri bu konu ile bilgilendirmek istedim. Umarım faydalı bir rehber olacaktır. 23H2 sürümü...www.technopat.net
@Recep Baltaş
Son düzenleme:
Bold Pilot
Uzman
Gelse bile bu tarz büyük güncellemeleri temiz kurulum ile kurmak daha sağlıklı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer