Detaylar
Kim cevapladı?Simetrik ve düzgün olsaymış güzel dururmuş. Tuhaf bir animasyon.
Acaba hangi developer'ın eseri, çok merak ettim ve bunu kim onaylamış.Simetrik ve düzgün olsaymış güzel dururmuş. Tuhaf bir animasyon.
Aynen, sanırım ilk 24H2 insider sürümünde çıkmış bu özellik.Bu animasyonun 25H2 ile alakası yok 24H2'de mevcut ama nasıl açılıp kapandığını bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi bayağı kötü gözüküyor.
The Shorekeeper
Üstün
Windows 10 IoT / Enterprise LTSC kullanmak varken Windows 11 kullanmanızda hata var.
Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - Microsoft Lifecycle
Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 follows the Fixed Lifecycle Policy.
learn.microsoft.com
SpeedBeast34
Üstün
Acaba hangi Developer'ın eseri, çok merak ettim ve bunu kim onaylamış.
Aynen, sanırım ilk 24H2 Insider sürümünde çıkmış bu özellik.
Artık kullanıcının zevki değil sadece kendi kafalarına göre geliştirme yapıyorlar varsayılan olarak açık bırakıyorlar ve kullanıcıya nasıl kapıyılıcağı gibi de oları da göstermiyorlar işletim sistemi olarak tekel olmanın verdiği gereksiz güvenden olsa gerek başka açıklaması yok bu durumun.
Zaten uzun süre 2021 LTSC kullandım ancak Windows 10'un arayüzü bir süre sonra sıkıyor, o yüzden Windows 11 kullanıyorum.Windows 10 IoT / Enterprise LTSC kullanmak varken Windows 11 kullanmanızda hata var.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
26200.6725 kodlu mu?Windows 11 25H2'ye geçince fark ettim, Başlat menüsünde aradığınız uygulamanın üzerine mouse'u getirdiğinizde rezalet bir hover animasyonu çıkıyor. Ne düşünüyorsunuz? PowerPoint animasyonları daha iyi valla.
Eki Görüntüle 189717
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347