Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

E r h a n

Uzman
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Merhabalar,

Windows 11 25H2 (26200.6725) sürümüne yükselttim ve bu sorunla iki keredir karşılaşıyorum. Bilgisayar açılıyor ve masaüstünde fare sürekli tekerlek şeklinde kalıyor. "Ctrl+Alt+Del" Yaptığımda görev yöneticisine ulaşabiliyorum. Burada microsoft hesabı çalışıyor görünüyor. Bu dosyayı "sağ tık, Görevi sonlandır" yaptığımda geçici olarak düzeliyor. Bilgisayarı tekrar kapatıp açtığımda yada tekrar başlattığımda bu sorun bitmiş gibi görünüyor.
Fakat 4 ya da 5 kere kapatıp açtıktan sonra bu sorun tekrar ediyor.

Ekran Görüntüsü (2).webp

Çözüm
Explorer.exe nin kendisinde sorun var gorunuyor. Gunceleme sirasinda eski surumde kaldiysa o yüzden olabilir. Temiz kurulum gerekebilir.
Explorer.exe nin kendisinde sorun var gorunuyor. Gunceleme sirasinda eski surumde kaldiysa o yüzden olabilir. Temiz kurulum gerekebilir.

Çözüm

Sizin yönlendirmenizle sonuca geldik. Çok teşekkür ederim. Ben @Max Caulfield, Kullanıcısının paylaşımını uyguladım. Hata yaptım.

Çok hızlı bir şekilde (KB5054156) güncellemesini Update üzerinden, kaldırdım. @3613, Sizin de dediğiniz gibi en iyisi gene temiz kurulum :)

Ekran görüntüsü 2025-10-05 032108.webp

Son düzenleme: