bsy33

Çalışkan
Selamlar Monster bilgisayarım logosunda kalıyor herhangi bir hareket yok windowsa dair herhangi bir şey gelmiyor. Win 11 yüklü. En son dün güncelleme atıp kapattım. Recep'in rehberi ile Rufus üzerinden oluşturduğum bir flash ile ilk kurulumu yapmıştım. Onarma için aynı flashı takıp sürücüyü seçtiğim zaman resimdeki hatayı alıyorum. ChatGPT flashı tekrar kur ama bu kez FAT32'yi seç diyor rufus otomatik olarak NTFS seçili başka seçenek sunmuyor. Ne yapmalıyım format atmak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250611_105158.webp
    IMG_20250611_105158.webp
    150,1 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
Bir sebepten EFI bölümü patlamış. İlginç. Format tek çözüm, aynı şekilde format atın. Bir şey değiştirmenize gerek yok.

Hard disk mi kullanıyorsanız SSD mi? Diskin hasar alıp belirli kısımlarının bozulması dışında bir şey gelmedi aklıma.

Bir sebepten EFI bölümü patlamış. İlginç. Format tek çözüm, aynı şekilde format atın. Bir şey değiştirmenize gerek yok.

Hard disk mi kullanıyorsanız SSD mi? Diskin hasar alıp belirli kısımlarının bozulması dışında bir şey gelmedi aklıma.
Solidgm 1tb SSD var. Bu hatayı biosa girip flashı seçtiğim zaman alıyorum.

Güncelleme
Flash diski biçimlendirip win 11 yükleme medyası oluşturdum. Flashı taktıktan sonra bilgisayarı açınca monster logosunun altında otomatik onarıma hazırlanılıyor yazısı çıkıyor ve bu kez de bu ekranda sabit kalıyor.

Son düzenleme: