Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Elimde fsos diye bir Windows 11 Custom ISO var. Bu ISO'nun virüslü olup olmadığını nasıl anlarım?
VirusTotal ile taratabilirsin boyutu 650 MB küçükse.
Eğer ki büyükse içindeki setup.exe, autorun. İnf gibi dosyaları çıkartıp öyle deneyebilirsin.
lyqwed
Uzman
Elimde fsos diye bir Windows 11 Custom ISO var. Bu ISO'nun virüslü olup olmadığını nasıl anlarım?
VirusTotal ile taratabilirsin boyutu 650 MB küçükse.
Eğer ki büyükse içindeki setup.exe, autorun. İnf gibi dosyaları çıkartıp öyle deneyebilirsin.
demjr
Becerikli
Teşekkürler hocam bir bakacağım mutlaka.VirusTotal ile taratabilirsin boyutu 650 MB küçükse.
Dostum belki konuyu hortlatıyor olabilirim ama forumda FSOS'i görünce bir mutlu oldum. İstediğin gibi kullanabilirsin ben hiç bir sorun yaşamadım. 24H2 versiyonu çıktı 2 ay öncesinde başarılı bir custom windows. Onun dışında XOS/ SAPPHIRE/ KERNELOS bunlara da bakabilirsin.Elimde FSOS diye bir Windows 11 Custom ISO var. Bu ISO'nun virüslü olup olmadığını nasıl anlarım?
demjr
Becerikli
Hocam artık custom iso kullanmıyorum sebebi güvenlik problemleri. Cevabınız için teşekkürler.Dostum belki konuyu hortlatıyor olabilirim ama forumda FSOS'i görünce bir mutlu oldum. İstediğin gibi kullanabilirsin ben hiç bir sorun yaşamadım. 24H2 versiyonu çıktı 2 ay öncesinde başarılı bir custom windows. Onun dışında XOS/ SAPPHIRE/ KERNELOS bunlara da bakabilirsin.
Ben de bıraktım hocam dümdüz kullanıyorum, katlanıcaz artık mecburen.Hocam artık custom iso kullanmıyorum sebebi güvenlik problemleri. Cevabınız için teşekkürler.
demjr
Becerikli
En iyisi düz windows 11 + winutil yeterli olur hocam.Ben de bıraktım hocam dümdüz kullanıyorum, katlanıcaz artık mecburen.