Çözüldü Windows 11 Custom ISO dosyasının virüslü olup olmadığı nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 231
  • Etiketler Etiketler
    iso nasıl
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

demjr

Becerikli
Elimde FSOS diye bir Windows 11 Custom ISO var. Bu ISO'nun virüslü olup olmadığını nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elimde fsos diye bir Windows 11 Custom ISO var. Bu ISO'nun virüslü olup olmadığını nasıl anlarım?

VirusTotal ile taratabilirsin boyutu 650 MB küçükse.

Eğer ki büyükse içindeki setup.exe, autorun. İnf gibi dosyaları çıkartıp öyle deneyebilirsin.

Elimde fsos diye bir Windows 11 Custom ISO var. Bu ISO'nun virüslü olup olmadığını nasıl anlarım?

VirusTotal ile taratabilirsin boyutu 650 MB küçükse.

Eğer ki büyükse içindeki setup.exe, autorun. İnf gibi dosyaları çıkartıp öyle deneyebilirsin.

Çözüm
Elimde FSOS diye bir Windows 11 Custom ISO var. Bu ISO'nun virüslü olup olmadığını nasıl anlarım?
Dostum belki konuyu hortlatıyor olabilirim ama forumda FSOS'i görünce bir mutlu oldum. İstediğin gibi kullanabilirsin ben hiç bir sorun yaşamadım. 24H2 versiyonu çıktı 2 ay öncesinde başarılı bir custom windows. Onun dışında XOS/ SAPPHIRE/ KERNELOS bunlara da bakabilirsin.

Hocam artık custom iso kullanmıyorum sebebi güvenlik problemleri. Cevabınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…