MakFarkı

Çalışkan
Merhaba Techolay kullanıcıları,

Bir sorum olacak sizlere. Birkaç gündür aklımda Windows 11 Custom OS yapmak vardı. Bir sorum var. Mesela Windows yüklendi, içinde mesela Split Ware Turkey yüklü olarak gelecek, Discord yüklü gelecek, bunu nasıl yapabilirim veya öyle olmuyorsa bir ".exe" dosyasından yapabilir miyim?

Bir de Custom OS yapmak için hangi programları kullanabilirim? Şu an NTLite üzerinden çalışıyorum, önerebileceğiniz var mı? Teşekkürler.

Merhaba Techolay kullanıcıları,

Bir sorum olacak sizlere. Birkaç gündür aklımda Windows 11 Custom OS yapmak vardı. Bir sorum var. Mesela Windows yüklendi, içinde mesela Split Ware Turkey yüklü olarak gelecek, Discord yüklü gelecek, bunu nasıl yapabilirim veya öyle olmuyorsa bir ".exe" dosyasından yapabilir miyim?

Bir de Custom OS yapmak için hangi programları kullanabilirim? Şu an NTLite üzerinden çalışıyorum, önerebileceğiniz var mı? Teşekkürler.

3 şekilde yaparsın;
-Kendine has wim ortamı imaj alıp ISO kalıbına kendi wim ekleyip temiz kur seklinde.
-Programlar latılımsız yapıp ISO'ya baglayıp, masaustu ekran gelince programlar oto kurdırulacak şekilde.
-Acronis veya ghost ile sistemin yedegini alacak şekilde.
1. Yontem kullanacagın programlar:
DISM++ PowerISO Rufus.
2. Yontem UUP ile yarı bileşem silerek ISO indirir, tum surmleri msng ye baglar icon, tema vs degiştirilir ( tüm surumler isteniyorsa msmg hepsini gorur)
İnce ayar icon, tema, reg, guncelleme NTLite ile.
3. Yontem zaten Acronis, ghost.
D arsivde konum vardır, ayrıntılı sekilde anlattım.
Kabaca bu sekilde.