Rehber Windows 11 Debloat ve Kişiselleştirme Yolculuğu & Karşılaştığım Sorunlar ve Çözümler

Windows'u ne zaman kişiselleştirmeye kalksam başıma hep bir şey geldi. Windows 11'e geçip deneyeceğim bunları. Güzel rehber olmuş, elinize sağlık.

Playboy mu?

Yeni şeyler deneyeyim o zaman. NTLite'da hata yapmak her şeyi çöp ediyor. Bir de her güncellemede geri bozuluyor vs.

Playboy'dan memnunum. Açık kaynak zaten. Buradaki asıl amaç stock bir Windows üzerindeki deneyimleri aktarmak. Önceden düzenlenmiş iso ile değil.

Windows'u ne zaman kişiselleştirmeye kalksam başıma hep bir şey geldi. Windows 11'e geçip deneyeceğim bunları. Güzel rehber olmuş, elinize sağlık.

Teşekkürler, o benim de başıma geliyor ve geldi gördüğünüz gibi. İlla bir şeyler bozuluyor ama önemli olan ihtiyacınız olan şeylerin bozulmaması. Ben de çözmeye çalışırken epey bir şey öğrenmiş oldum.

Yüksek ihtimalle memnun kalırsınız.

Playboy mu?

Yeni şeyler deneyeyim o zaman. NTLite'da hata yapmak her şeyi çöp ediyor. Bir de her güncellemede geri bozuluyor vs.
Playbook kullanmak NTLite'da ISO düzenlemeye kıyasla çok daha kararsız çalışıyor. Update'ı kapat, sürücüleri elle yükle.

Aşırı sağlam ve detaylı bir rehber, direk olarak cihazıma kaydettim ekran görüntüleriyle kullanırım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…