Rehber Windows 11 Debloat ve Kişiselleştirme Yolculuğu & Karşılaştığım Sorunlar ve Çözümler

Hocam rehber harika uygulayacağım ama bir sorum olacak ReviOS playbook güvenilir mi bir de.
Şu an PC'de düzenim var ondan dolayı formatlamak istemiyorum formatlamadan kursam olur mu?

Hocam rehber harika uygulayacağım ama bir sorum olacak ReviOS playbook güvenilir mi bir de.
Şu an PC'de düzenim var ondan dolayı formatlamak istemiyorum formatlamadan kursam olur mu?

Temiz kurulum ile yapın. Temiz kurulum yapmadan kurmanızı önermem. Playbook güvenilir. Tamamen açık kaynak zaten, linkini bıraktım.

Temiz kurulum ile yapın. Temiz kurulum yapmadan kurmanızı önermem. Playbook güvenilir. Tamamen açık kaynak zaten, linkini bıraktım.

O zaman verileri yedekleyip tekrar format atayım hocam sağ olun

Linux kullanın desek, bir sövmediğiniz kalıyor. Şaka bir yana bu kadar emek vermeye değmeyecek. Fakat yine de güzel gözüküyor.

Linux kullanın desek, bir sövmediğiniz kalıyor. Şaka bir yana bu kadar emek vermeye değmeyecek. Fakat yine de güzel gözüküyor.

Emek vermeye değip değmeyeceği kişinin kendi uğraşı sonucunda anlayabileceği bir şey. Sistemde belirttiğim hususlar konusunda gelişme gözlemlendiyse değmiştir, gözlemlenmediyse değmemiştir. Ben uğraştım ve değdi.

Evet. Insider sürümler zaten kararsız çalışabiliyor. Ona daha güncelleme getirmezler herhalde çıkana kadar.

Manuel debloat yaptım, en mantıklı ve güvenli seçenek bence bu.

Fark etmez, ben üşendiğim için bu yola başvurdum. Yazıda da anlatmıştım. ReviOS açık kaynak zaten ne yaptığına detaylıca bakabilirsiniz.

Eskiden ben de el ile yapıyordum her şeyi, artık yoruyor. Yaşlandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…