Rehber Windows 11 Debloat ve Kişiselleştirme Yolculuğu & Karşılaştığım Sorunlar ve Çözümler

Konuyu okurken içim daraldı yarısında bıraktım, gerçekten hepsiyle tek tek uğraşıp yapmışsın helal olsun eline emeğine sağlık. RX 580 kullandığını belirtmişsin Secure Boot açınca sistem restarta düşüyor ona dikkat et.

Teşekkür ederim. Secure Boot açık bir problem yok bende. Benim RX 580 biraz fazla iyi denk geldi.

Yakın zaman önce Windows 11'den, Windows 10'a dönmüştüm. Sırf hafif ve hızlı bir Windows kullanmayı sevdiğim için. Windows 11'de çok fazla incik cincik var ve sizin de söylediğiniz gibi çok fazla sistemi şişiriyor. Bu kadar detaylı kişiselleştirme hakkında bilgim yoktu fazla. Bu rehber ile şu an Windows 11 ISO dosyasını indirmeye başladım bile harika rehber olmuş. Ben tarz olarak mümkün olduğunca düz ve sade bir Windows seviyorum. Bakalım ne kadar başarabileceğim.

Çok teşekkür ederim. En azından tema oluştururken gerekli araçları kullanmasını biliyorsunuz artık. Yaratıcılık kısmı da sizin.

Çok teşekkür ederim. En azından tema oluştururken gerekli araçları kullanmasını biliyorsunuz artık. Yaratıcılık kısmı da sizin.

ReviOS için 24H2 sürümünü desteklediği yazıyor fakat bende çalışmadı. Ne yapmam gerek 23H2'ye mi geçmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…