Detaylar
Kim cevapladı?Bende böyle. Kendi ISO'mu kendim yazdım. Arka planda 68 işleme kadar düşürdüm. Windows'un ırzına geçtim.![]()
650 civarı ayar sonrası:
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Rehber ya da ISO linki gelir mi?
Rehber yapmıyorum hocam, kendim yapıp kullanıyorum. Cunku konu acınca surekli ugras verme durumunda kalırım.
25H2 şu an her ay neredeyse buyuk sekilde dinamic guncelleme yapıyor. Gerci ekim 5470 msdnden itibaren istege baglı guncellemeler dahi sorun yasamadım. Ama mumkun mertebe Update ve Defender odaklı yapıyorum.
Ki her versiyon ayarları fark edebiliyor. 24H2 de yaptığımız ayar, 25H2 de tutmayabiliyor.
24H2 de farklı forumda konum var, bilmeyenler ve acemiler için ayrıntılı rehber yoktu. Noktasına kadar anlattım ve programları paylastım.
Link veremiyorum anında silerler.
Gorsellestırme:
Modding 2- ISO'dan Başlatmenü ve Explorer Şeffaflaştıma, arka plan ve İcon Değiştirme
Google'dan aratırsanız, burada tum yapılması gerekenleri paylastım.Bu forumda bu işlerde iyi adamlar var tnctrden bildigim delipetro06, VA7eyda namı diger ognitorenks (Hüseyin Uzunyayla hoca)
Olayda Hasan Merkit vs bunları takip edin. (nicklerini yanlış yazdıysam kusuruma bakmasınlar.)
Tnctr de son zamanlarda tr_by iyi işler cıkartıyor, forjest, kinghaze, koylu (TR de modifiyenin onculerindendir) mrrush vs.
programlarımı da kendim katılımsız yaparak kullanıyorum, sistemdeki programlar ya key, kullanıcı adı ya da Free'dir.
IDM degiştirdim, Free DM geçtim. Tamamen Free.