Ben format atmadan 1 gün önceden flash belleğe sürücüler, Google Chrome, Steam, Epic Games gibi programlar indiriyorum. Formattan sonra belleği takıp her şeyi kuruyorum. Siz formattan sonra internetten mi indiriyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?EyDo
Becerikli
Evet. Zor bir şey değilBen format atmadan 1 gün önceden flash belleğe sürücüler, Google Chrome, Steam, Epic Games gibi programlar indiriyorum. Formattan sonra belleği takıp her şeyi kuruyorum. Siz formattan sonra internetten mi indiriyorsunuz?
Zorlukla pek alakası yok flashtan atınca daha hızlı oluyor önceden kurulduğu için.
- Makaleler
- 14
Ben bir sanal bilgisayara tüm her şeyi kurup tüm ayarlamalarımı saatlerce yaptım. Ardından tüm geçici dosyaları silip temizlikleri yaptıktan sonra DISM komutları kullanarak WinPE ortamında sistemin imajını WIM dosyası hâline getirdim.
Bu işlemler size çok karışık gelebilir. Bu yüzden komutları GUI hâline getirip hem komut hem de masaüstü uygulaması ile Techolay YouTube kanalına misafir olduğum zaman anlatmayı planlıyorum.
Önceden tüm kuracağım uygulamaların listesini yapıp internetten tekrar tekrar indiriyordum.
Bu işlemler size çok karışık gelebilir. Bu yüzden komutları GUI hâline getirip hem komut hem de masaüstü uygulaması ile Techolay YouTube kanalına misafir olduğum zaman anlatmayı planlıyorum.
Önceden tüm kuracağım uygulamaların listesini yapıp internetten tekrar tekrar indiriyordum.
yusufumm07
Üstün
Windows Update ve Intel Driver Assistance üzerinden ayrıca kendi kuracağım programları aklımda indirip kuruyorum.Ben format atmadan 1 gün önceden flash belleğe sürücüler, Google Chrome, Steam, Epic Games gibi programlar indiriyorum. Formattan sonra belleği takıp her şeyi kuruyorum. Siz formattan sonra internetten mi indiriyorsunuz?
- Makaleler
- 17
Benim format için hazırladığım USB belleğinde sık kullandığım programların setup dosyaları var zaten, onun haricinde indireceksem de tek tek indiriyorum.Ben bir sanal bilgisayara tüm her şeyi kurup tüm ayarlamalarımı saatlerce yaptım. Ardından tüm geçici dosyaları silip temizlikleri yaptıktan sonra DISM komutları kullanarak WinPE ortamında sistemin imajını WIM dosyası hâline getirdim.
- Makaleler
- 14
Bahsettiğim yöntem biraz karmaşık ve korkutucu geliyor değil mi? Rehber hazır olunca paylaşacağım. Özellikle senin beğeneceğini düşünüyorum.Benim format için hazırladığım USB belleğinde sık kullandığım programların setup dosyaları var zaten, onun haricinde indireceksem de tek tek indiriyorum.