Çözüldü Windows 11 geç kapanma bir sorun teşkil eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

H.Tehmasib

Becerikli
Yer
Azerbaycan
Selam Windows 11 kullanıcıları.
Biliyorsunuz ki, ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü kurulumu yapabilmişdim. Şimdi esas sorumuza gelecek olursak Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümde kapatarken neden geç kapanıyor. Açılışta geç açılıyor kapanış da geç kapanıyor. Nedeni sebebi açıklayabilir misiniz mi? Veya bunu zararı olur mu? Önceden hızlı kapanıyordu şimdi ise geç kapanıyor. Neden olabilir bu?
Hızlı başlanğıc açık.

500GB HDD kullanıyorum
Intel HD Graphisc ekran kartı
Intel Pentium 2020M 2.40 GHz
6 GB RAM
Anakartım Toshiba

Selam Windows 11 kullanıcıları.
Biliyorsunuz ki, ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü kurulumu yapabilmişdim. Şimdi esas sorumuza gelecek olursak Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümde kapatarken neden geç kapanıyor. Açılışta geç açılıyor kapanış da geç kapanıyor. Nedeni sebebi açıklayabilir misiniz mi? Veya bunu zararı olur mu? Önceden hızlı kapanıyordu şimdi ise geç kapanıyor. Neden olabilir bu?
Hızlı başlanğıc açık.

500GB HDD kullanıyorum.
Intel HD graphisc ekran kartı.
Intel Pentium 2020M 2.40 GHz.
6 GB RAM.
Anakartım Toshiba.
Windows 10 LTSC 2021'e geç bence ben geçeceğim Stock Windows 11'e yeniden geçtim ve tam anlamıyla berbat...

İlk başta öyle oluyor sonra yavaşlıyor Windows 11.
Hiçbir şey değiişmemiş hiçbir şey.
Normal Windows 10'nun da işi bitti ne yapacağız biilmiyorum.
İşin garibi 23H2 bu kadar berbat değildi.
Ben Allah'tan Windows 11 21H2 olan ISO dosyasını USB ye kopyaladım. Bu sürüm sorun çıkarsa yeniden Windows 11 pro 21H2 sürüme temiz kurulumla geri dönerim.

Ben Allah'tan Windows 11 21H2 olan ISO dosyasını USB ye kopyaladım. Bu sürüm sorun çıkarsa yeniden Windows 11 pro 21H2 sürüme temiz kurulumla geri dönerim.
Şimdilik sorun olmadı. Sorun çıkarsa yeniden Windows 11 21H2 yüklerim

@hasanmerkit bu konuya bakar mısın abi?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt