Değer. Sisteminiz yeniyse 10'dan daha modern ve stabil. Ultra mega farklar olmasa da görünüm, performans olarak daha iyi. Sisteminiz eskiyse 10 daha iyi tabii ki.
Windows11 aslında daha az tüketiyor ama siz bilirsiniz.Niye zorunlu olsun ki Windows 10 kurmaya karar verdim, Windows 11 çok kaynak tüketiyor Windows 10 daha stabil.
Kaynak at.Windows11 aslında daha az tüketiyor ama siz bilirsiniz.
Kaynak:Tecrübelerim
Kesinlikle daha az kaynak tüketiyor stabilize daha iyi win 10 Da
Niye zorunlu olsun ki Windows 10 kurmaya karar verdim, Windows 11 çok kaynak tüketiyor Windows 10 daha stabil.
Bende bazen crack oyun oynuyorum Defender'ı kapatmıyorum. Virüslü yerden indiriyorsanız virüs olarak görmesi normal. Bildiğim PS ve PC için yabancı sitelerden indiriyorum şu ana kadar virüs uyarısı vermedi Defender.Peki Windows 10'un yeni sürümlerinde Windows Defender kapatılmıyordu crack oyun kullanıyorum genelde Windows 11'de Defender komple kapatılıyor mu?
Bende bazen crack oyun oynuyorum Defender'ı kapatmıyorum. Virüslü yerden indiriyorsanız virüs olarak görmesi normal. Bildiğim PS ve PC için yabancı sitelerden indiriyorum şu ana kadar virüs uyarısı vermedi Defender.
Oyunu kıran ekipleri bile seçebiliyorum. Güncelleme geldiğinde sitesinde ek olarak güncellemede paylaşıyorlar. Hangi kıran ekibi indirip kurduysam o güncellemeyi indiriyorum. Mantık aynı Steam gibi güncelleme geldiğinde güncelliyorum. Tam crack diye bir şey yok. Oyunu ücretsiz indirip oynuyorsam kırılmıştır. Tamı azı yok.Tam crack kullandığınızı düşünmüyorum açıkçası çünkü crack dosya bir virüs teşkil etmez ama Defender crack dosyayı virüs olarak görür bunu demek istemiştim.
Kurduysanız hayırlı olsun. Ekim 2025'te güncelleme desteği bitiyor. Ondan zorunlu demiştim. Daha 1 sene zaman var.
Oyunu kıran ekipleri bile seçebiliyorum. Güncelleme geldiğinde sitesinde ek olarak güncellemede paylaşıyorlar. Hangi kıran ekibi indirip kurduysam o güncellemeyi indiriyorum. Mantık aynı Steam gibi güncelleme geldiğinde güncelliyorum. Tam crack diye bir şey yok. Oyunu ücretsiz indirip oynuyorsam kırılmıştır. Tamı azı yok.