Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Genel olarak düşürür veya düşürmez demek olmaz. Güncel tutmak bazı hataları düzeltmek ve güvenlik açısından önemli verileri içerebilir. Ekran kartı sürücülerini ise üretici sitesinden yapmak daha iyi olur.
Abi lafım tek sana değil ortada böyle bir durum söz konusu uzun zamandır. Ben sadece onu dile getirdim. Konu sahibi istediği mesajı seçebilir tabii ki. Beni ilgilendirmiyor, hakkım da yok biliyorum.
Çözüm geçerli değilse rapor etmeye her zaman hakkınız var. Bu konuda da endişelenmeyin. Gereken yapılır. Burada paylaşmak, yardımlaşmak için varız.Abi lafım tek sana değil ortada böyle bir durum söz konusu uzun zamandır. Ben sadece onu dile getirdim. Konu sahibi istediği mesajı seçebilir tabii ki. Beni ilgilendirmiyor, hakkım da yok biliyorum.
Abi lafım tek sana değil ortada böyle bir durum söz konusu uzun zamandır. Ben sadece onu dile getirdim. Konu sahibi istediği mesajı seçebilir tabii ki. Beni ilgilendirmiyor, hakkım da yok biliyorum.
Ben öyle bir şey görmedim ama dediğin doğruysa tabii raporlayın.
Sizin kullanıcılar ile aranızda farklı bir bağ var. Konularda ne yapıp ne edip en ikna edici ve bilgilendirici mesajı siz atıyorsunuz. Konuyu açan arkadaşın yerinde olsam ben de çözümü size verirdim. Olaydan bağımsız şunu söylemek istiyorum; çözüm ve mesaj sayıları fazla abartılıyor. Asıl amaç profildeki çözüm sayıları değil insanlara yardım etmek olmalı.Arkadaşlar, daha önceden de demiştim, yine diyorum. Çözümlerin seçilmesi konu sahibine kalmıştır. Yanlış varsa bizler devreye gireriz. Çözüm mesajı ise tam olarak aynı değil. Ben ekran kartı sürücüsünü üretici sitesinden güncelleme iyi olur da demişim. Konunun çözülmesiğini düşünüyorsanız rapor sistemini kullanabilirsiniz. Sonuçta yardımcı olmak için buradayız. Çözüm, mesaj sayısı peşinde koşmak için falan değil. Çözüm sayısı fazla olan en iyisi falan da demek değildir. Daha önce değerli hocam, yöneticim ve kardeşim diyebileceğim @Recep Baltaş 'ı çözüm sayısında geçmiştim ama kesinlikle bu ondan iyi olduğumu göstermiyor. Konudaki çözüm, gerçekten çözüm değilse her zaman rapor sistemini kullanabilirsiniz. Gereken yapılır.
Bence dolaylı yoldan etkiliyor. Şöyle ki sistem kararlılığı dolaylı olarak oyun FPS'ini etkilediğinden güncel sistemde oyun daha iyi çalışacaktır. Bu konuda herhangi bir verim yok sadece kendi deneyimlerim var.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-