kal112

Çalışkan
Windows 11'in son güncellemesi 60 GB'tan fazla yazma yapınca SSD'yi bozdugu söylenmişti. Güncellemeden sonra dün oyun indirdim ve bilgisayarı kapattım sabah açtıgımda Windows acılırken bu hatayı veriyor ve format atmaya calıstıgımda SSD'yi görmüyor. Windows açılmıyor.

1756673941024.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt ssd'yi görmediğinden dolayı geri yükleyeceği bir aygıt yok.
Geri yükleme noktası boottan farklı biçimlendiriliyor. Bundan dolayı boot edecek kısmı görmese de geri yüklemeyi görebilir. Bilgisayar açılırken bu ekran gelmeden elle 2-3 kere kapatıp tekrar açmayı deneyin kurtarma ekran gelecek mi bakın.

Geri yükleme noktası boottan farklı biçimlendiriliyor. Bundan dolayı boot edecek kısmı görmese de geri yüklemeyi görebilir. Bilgisayar açılırken bu ekran gelmeden elle 2-3 kere kapatıp tekrar açmayı deneyin kurtarma ekran gelecek mi bakın.

Kurtarma ekranı geliyor oradan güncellemeyi silmeyi ve kurtarma noktasına dönmeye çalıştım da SSD'yi görmediğinden yaramıyor.

Ben BIOS diyorum sen Windows diyorsun. BIOS'a girip bak SSD'yi sifirlama secenegi varsa kullan.
Deneyeyim.

Kurtarma ekranı geliyor oradan güncellemeyi silmeyi ve kurtarma noktasına dönmeye çalıştım da SSD'yi görmediğinden yaramıyor.
Tamam kurtarma ekranı geliyorsa yapabilirsin bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin.

Ya da geri yükleme updateden önce açık değildir/kısıtlama yapmış olabilirsin.